4 csillagos luxus sátor – Bakancslistán az ország egyik legizgalmasabb szálláshelye

2023. február 12., vasárnap, 15:04

Megnyitotta foglalási naptárát a tiszalöki Lotus Glamping. A sokak számára még ismeretlen szállástípus luxus körülmények között, egy több mint 20 négyzetméteres, 4 csillagos szállodai szoba felszereltségével és kényelmével várja a látogatókat.


A természet közelsége, a privát szféra, a kényelem, a letisztultság és a mindezzel párosuló prémiumérzet jellemzi a szálláshelyet, melyről az üzemeltető, Fehér Attila elmondta, egy igazi bakancslistás nyaralóhelyet akartak létrehozni, amely lehetőséget nyújt bepótolni az elmúlt évek során kimaradt nyaralási élményeket is.

“A Lotus Glampinget mi leginkább párok, szerelmesek pihenőhelyének szántuk, éppen ezért minden részlet úgy lett kialakítva, hogy az a kényelmet és a gondtalan kikapcsolódást szolgálja. Puha, kellemes anyagokat és egységes színeket választottunk. A sátor nyáron klimatizált, de ha hűvösebb van, egy elektromos látványkandallóval fűthető, van egy fűthető jacuzzink, egy szelfifalunk és BBQ grillünk is. Szolgáltatásaink közül a hajókirándulás, a romantikus bekészítések - pezsgő, virág, stb. - vagy az ingyenesen igénybe vehető kerékpárok jelentenek különleges élményt. Látnivaló is akad bőven a környéken: Tokaj történelmi borvidéke, a tiszadobi Andrássy-kastély, vagy a Nyíregyházi Állatpark is fél órás közelségben van.”

Akit vonz a természet, de közben szeretne stresszmentesen, minden igényt kielégítő kényelemben lazítani, annak az idei év egyik legnagyobb élménye lehet a Lotus Glamping, az elbűvölő tereivel és romantikus hangulatával. Addig is érdemes lehet megtanulnunk a “glamping” kifejezést is, mert az az érzésünk, hogy a következő években egyre többet hallunk majd róla.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.