A Birdsong Hotellel bővült a Service4You portfóliója

2014. november 12., szerda, 08:27

2014. november 6. nappal a zalaszentlászlói Birdsong Hotel is csatlakozott a Service4You kötelékéhez; a szálloda küldetése, hogy megadja mindazt, amit eddig hiányoltunk a nyaralás során.

Ha családi nyaralást tervezel a gyerekekkel, akkor a Birdsong Hotelben szakértő felügyelet, mini kalandpark, külön gyermekmenü és gyerek medence teszi különlegessé a pihenést.

A hatalmas kert, a kerti tó, az óriási szobák és a vidék csendje a béke és a nyugalom nosztalgikus gyerekkori emlékét idézik fel. A vidéki nagyszülőknél töltött nyarak hangulata a kulináris élvezetekben is visszaköszön. A nosztalgikus környezetben házi lekvár, termelői szörpök, zalai fogások és szabadtéri sütögetés kényeztetik az érzékeket.

Boldizsár Zoltán, a Service4You ügyvezető igazgatója elmondta: Örömünkre szolgál, hogy egy újabb létesítménnyel bővültünk. Az elmúlt hetekben három szállodánk is megszerezte a KidsOasis négy szélforgós minősítést, így a Birdsong Hotellel csak bővítjük a gyermekbarát szolgáltatások körét. Szilveszterre és újévre kiemelt programokkal várjuk vendégeinket. A 2015. március 1. napra tervezett nyitásig pedig szisztematikusan fejlesztjük a szállodát annak érdekében, hogy egy újabb, minőségi szolgáltatást biztosító helyszínt tudjuk vendégeink figyelmébe ajánlani.

A Birdsong Hotel csapatában együtt dolgoznak családos apák, fiatalok, többgyermekes anyukák, fővárosiak és zalai gyermekkorral büszkélkedők is. Sokszínű kis csapatunk segít abban, hogy a fiatal párok, a baráti társaságok, a kisgyermekes, vagy éppen kamaszodó gyermekkel utazó szülők nyaralással kapcsolatos problémáit, elvárásait, vágyait valóban átérezzük, és mindezekre megoldást kínáljunk.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.