A budapesti Aria Hotel lett a világ legjobb szállodája egy New York-i versenyen

2017. január 25., szerda, 16:58

A Library Hotel Collection szállodalánc kötelékébe tartozó budapesti hotel első helyen végzett egy rangos New Yorkii versenyen, a Tripadvisor Travelers' Choice Awards-on.

A zene ihlette boutique hotel Budapest szívében különleges színfoltot jelent a hazai szállodák kínálatában. Az elképesztő dizájnt, a lenyűgöző összhatást Varró Zoltán dizájner és belsőépítész jegyzi, aki tavaly szintén első helyen végzett az általa berendezett szegedi Science Hotellel a “Hotel Experience and Boutique Design New York” versenyen.

A szobák berendezése a zenei stílusirányzatok lenyomatát képezik, változatos színviláguk, izgalmas berendezésük szinesztézikus hangulatba hozzák az idelátogató vendégeket. Az Aria Hotel kifinomult konyhája és a magyar fürdőkultúra megismertetésében élen járó Spa részlege nagyszerűen kiegészíti a szobák nyújtotta extravaganciát.

A hotelt varázslatos panorámája is különlegessé teszi, egész évben nyitva tartó tetőterasza - a High Note SkyBar - alig karnyújtásnyira található a Szent István Bazilikától, lélegzetelállító kilátást nyújt az egész városra.

Fotók: MTI

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.