Hamarosan nyit a Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok

2015. szeptember 17., csütörtök, 14:29

A Service4You üzemelteti a még idén megnyíló új Balaton-parti szállodát, a Hotel Yacht****, Wellness &Business, Siófokot, mely az SH-Fejlesztő Kft tulajdonában áll. A nemrégiben portfóliójába került két új szálloda után, a Service4You megerősíti jelenlétét a tóparti régióban is. Az üzemeltetési megállapodás aláírását követően Magyarország vezető szállodaüzemeltető cége már el is kezdte az előkészületeket az új szálloda megnyitására.


A hajdani Hotel Yacht Club teljes felújításával és kibővítésével létrejövő stílusos, ugyanakkor barátságos hangulatú Hotel Yacht Siófok vitorláskikötőjében található, közvetlenül a vízparton, csendes környezetben, ugyanakkor a városközponttól csupán 10 perces sétára. Az új 70 szobás szállodában jelentős gyógyászati és wellness részleg áll a vendégek rendelkezésére, valamint egy kiemelkedő felszereltségű, közel 400 fő befogadására alkalmas konferencia központ, amelynek egyedülálló eleme a felsőszinten található körpanorámás konferenciaterem. Siófokot méltán tartják a Balaton fővárosának, mely a forró, pezsgő nyári hónapokban és a csendesebb tavaszi, őszi és téli időszakban egyaránt kiváló feltételeket kínál a kikapcsolódásra.


„Az új hotel és a város egyedülálló adottságait alapul véve határoztuk meg a célközönségünket” - mondta Boldizsár Zoltán, a Service4You tulajdonosa. „Megkezdtük az pre-opening tevékenységet, koncentrálva az értékesítésre. Meggyőződésünk, hogy magas színvonalú, vonzó szolgáltatást tudunk biztosítani mind az egyéni vendégeknek, mind az üzleti ügyfélkörnek. A hotel kiemelkedik a helyi szálláslehetőségek sorából mind a wellness kínálata, mind a rendezvényi és konferencia kapacitása alapján.„ Klemm Balázs, a Service4You tulajdonos-ügyvezetője rámutatott, hogy a Hotel Yacht****, Wellness & Business, Siófok egyértelműen illeszkedik a Servie4You által meghatározott irányvonalhoz és általa tovább bővül a vállalat kezelésben lévő szállodák köre, amelyek magas színvonalú szolgáltatással várják a vendégeket. „Üzleti partnereink után hamarosan a nagyközönség is megismerkedet a ház szolgáltatásaival, illetve speciális, nyitási csomagajánlatainkkal.”

A bejelentés kapcsán Waller Kornél, az SH-Fejlesztő Kft. ügyvezető igazgatója a kiváló lokációra, a tó közelségére és a megvalósuló szálloda szolgáltatásait emelte ki. „Négy szinten, 205 férőhellyel bővítjük Siófok vendégváró lehetőségeit. Az egészségügyi részleg 440 m2-en helyezkedik el, 360 m2-en alakítjuk ki a wellness részleget, melyben számos élményelem is helyet kap és majd 500 m2-en terül el a konferencia központ. További tervezett szolgáltatások a bár és kapcsolódó szórakoztató részek - biliárd, darts, játékasztal -, kids’ klub, business corner és tetőterasz koktélbárral.” Az ügyvezető megemlítette, hogy a hotel nem tudott volna megvalósulni az Európai Unió majd 1 milliárd forintos támogatása nélkül.


A Service4You portfoliójába számos népszerű és magas színvonalú szálloda tartozik. A legfrissebb portfolió elemek az ETO Park Hotel és a Science Hotel. Az ETO Park Hotel**** Business & Stadium magasra pozícionált, friss hangulatú szálloda, amely működésében kiemelt szerep jut a rendezvényeknek és az Audival kiépített jó kapcsolatnak. A Science Hotel**** Szeged igazi gyöngyszeme 43 designszobával, extravagáns belső terekkel, konferenciakapacitással. A belvárosi butikszálloda a hosszú hétvégére érkezők, a romantikára vágyók és a családosok számára egyaránt vonzó.


Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.