Június 1-jén nyit a Hotel Pilvax Kalocsán

2016. április 30., szombat, 06:38

Az Service4You tagjaként 2016. június 1-jén nyit a kalocsai Hotel Pilvax. A szálloda Kalocsa városközpontjában helyezkedik el, egy 1820-as években épült lakóház átalakításával jött létre. A különleges építészeti remekműnek számító létesítményben 15 klimatizált, LCD tévével felszerelt és WiFi eléréssel rendelkező - többek között egy akadálymentesített is - szobával várjuk vendégeinket.


A szálloda 24 órás elérhetőséggel, 24 beállós parkolóval, kávézóval, borpincével, konferenciateremmel a recepción idegen nyelvet is beszélő személyzettel várja majd a vendégeket. Szállóvendégeink kényelmét online foglalási rendszer, bankkártya-elfogadás, értékmegőrzés is szolgálja majd, az itt töltött időt pedig bizonyára még kellemesebbé és emlékezetesebbé teszi majd az emeleti finn szauna és pihenő. Mindemellett mosási, vasalási szolgáltatásokkal, a tisztálkodási szerek és törölközők bekészítésével is igyekeznek majd elérni a vendégek elégedettségét.

Kalocsa turisztikai potenciálja hihetetlenül sokszínű: ezeréves kulturális és egyházi öröksége, barokk belvárosa, népművészete, természeti kincsei, gasztronómiája, földrajzi elhelyezkedése kiváló alapot nyújtanak az idegenforgalomnak, így biztosak vagyunk benne, hogy vendégeink életre szóló élményekkel lehetnek gazdagabbak, ha ellátogatnak hozzánk, a Hotel Pilvaxba, Kalocsára.

A Service4You büszke arra, hogy egy ilyen különleges építészeti és történelmi emlékekkel bíró szállodával segítheti hozzá Kalocsa települését, hogy még több kiemelkedően igényes szálláshelyet biztosíthassanak a térségbe érkező vendégek számára.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.