Megnyílt Nyugat-Magyarország legnagyobb szállodai vízicsúszdája

2023. február 12., vasárnap, 13:46

Befejeződött a bükfürdői Greenfield Hotel megújulása: immár teljesen birtokba vehetik a szállodát a vendégek, és kipróbálhatják Nyugat-Magyarország legnagyobb, közel 74 méter hosszú szállodai vízicsúszdáját is. A golfkomplexumáról ismert szálloda kívül-belül újjászületett, és sokféle új szolgáltatással bővítette kínálatát. A négycsillagos hotel többek között spa mozival, napozószobával, játékszimulátorokkal, különleges kulináris élményekkel várja a vendégeket gyönyörű, exkluzív környezetben.

A 207 szobás, 3500 négyzetméteres wellnessrészleggel, és golfkomplexummal rendelkező szálloda teljes egészében megújult, immár minden munkálat a végéhez ért. „Jó látni, hogy a vendégek milyen örömmel használják a Greenfield Hotelt, ez számunkra a leghitelesebb visszaigazolása annak, hogy a szálloda megújulása remekül sikerült” – mondta Klára Ágnes, a szálloda igazgatója.

Óriási wellnessbirodalom – Csússz bele a vizes élményekbe!



A hotel wellnessrészlegében 20 méteres úszómedence, egy külső és két belső élménymedence, babapancsoló és két termálvizes medence várja a felfrissülni vágyókat. A legújabb kedvenc a december végén átadott 10 méteres toronyból induló, 73,6 méter hosszú csúszda, melynek különlegessége, hogy az év 365 napján használható, hiszen az indulás és a vízbeérkezés is az épületen belül történik. „Ez az új vízi élményelem egyedülállónak számít a régióban, hiszen ekkora csúszdával egyik környékbeli hotel sem rendelkezik” – nyilatkozta Póczik-Zelenák Enikő, a Greenfield Hotel spa managere. Hozzátette, hogy az uszodatér felett kialakítottak a 16 éven felüli vendégek számára egy új, exkluzív pihenőgalériát is, ahová el lehet vonulni, ha valaki nyugodtabb környezetben szeretne relaxálni. A szépülni vágyókat a Beauty részlegben felkészült kozmetikusok várják, és aki egy alapos masszázsra vágyik, a Greenfieldben annak sem kell csalódnia, hiszen többféle thai- és gyógymasszázs közül választhat. A szállodában arra is külön figyelnek, hogy bármilyen minden vendég megtalálja a személyre szabott, bőrtípusának megfelelő kezelést. Nem lehet teljes a wellness szauna nélkül. A Greenfield ebben is biztosra megy: a megújult, hatalmas szaunavilágban arra érdemes figyelni, hogy ne tévedjünk el, és garantált, hogy megtaláljuk majd a hangulatunkhoz illő szaunatípust, hőfokot.

Spa & Harmony – Az ellazulás fellegvára!



Ha valaki még ennél is exkluzívabb miliőre vágyik, annak jó választás a 25 fő befogadásáig maximalizált Spa & Harmony wellnessrészleg. Teljesen átszellemülhetnek az idelátogató vendégek, hiszen itt minden a háborítatlan pihenésről szól. Olyan különlegességeket lehet kipróbálni, mint például az egészségmegőrző hatású kőszauna, a nem mindennapi spa mozi, az ellazító pezsgőfürdő, valamint a napozószoba. Ebben igazán különleges élményben lehet része a vendégeknek: végigkövethetnek egy napfelkeltétől naplementéig tartó ciklust fél óra leforgása alatt. Elbóbiskolni nem csak lehet, de erősen ajánlott!


Chill & Fun Club – Induljon a móka!



Nem feledkeztek meg a kisgyermekes családokról, illetve azokról sem, akik az aktív pihenést kedvelik. Az újjászületés részeként kialakították a Chill & Fun Clubot, ami rögtön a vendégek egyik nagy kedvencévé vált. A modern játékok szerelmeseinek igazán nagy élmény lehet a golf- és multisport szimulátor. Azok sem fognak unatkozni, akik inkább a hagyományos játékokat szeretik, hiszen a repertoárban megtalálható még a csocsó, a bowling, a biliárd és a darts is.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.