Ősszel is BAHART! – Megújult őszi menetrend, kedvezmények, koncertek és programhajók

2022. szeptember 8., csütörtök, 15:53

Számos újdonsággal várta az idei évben a társaság az utasokat, melyek a főszezonnal nem érnek véget. Az őszi időszakban online kedvezményekkel, koncertekkel, kulturális programhajóval, gasztrokomppal és megújult menetrenddel vár a BAHART mindenkit a fedélzeten!


A BAHART őszi menetrendje az idei évben megújult. Az utóidényi menetrend szerint a települések közötti menetrendi hajójáratokkal szeptember 11-ig 11 útvonalon közlekedhetnek az utasok, és a sétahajók is még 11 kikötőből indulnak.

Szeptember 12. és 25. között az őszi menetrend szerint járnak a hajók 6 útvonalon, a sétahajók pedig 7 kikötőből.

A személyhajózási programok kedveltségét növelheti, hogy szeptember folyamán további 15% kedvezményt kapnak az online vásárló és promóciós kódot használó vásárlók.

A BAHART a megújult menetrend mellett több új programhajóval is várja az érdeklődőket az őszi időszakban. Szeptember 9-én a Balaton közepén, a Badacsony katamarán fedélzetén a New Level Empire zenekar ad koncertet, mely során hallható lesz az Áthajózhatnánk című BAHART dal is! Szeptember szombatjain 11:00-kor indulnak Keszthely hajóállomásról a Kulthajók és október 8-án körbe kóstolhatjuk a Balatont a Gasztrokomp fedélzetén!

Az utóidényi menetrend szerint szeptember 11-ig az első komp Szántódrévből 6:40-kor, az utolsó 21.20-kor indul. Tihanyrévből reggel az első 7.00 órakor indul, az utolsó pedig 21.40-kor hagyja el a kikötőt. Napközben a kompok a forgalom függvényében folyamatosan járnak a két part között.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.