Újranyitja kapuit a soproni Hotel Lővér

2023. március 22., szerda, 08:10

Áprilistól már a soproni Hotel Lővér is szeretettel várja a Hotel & More vendégeit. Nyitási akcióval, nyugdíjas kedvezménnyel és a megszokott barátságos, családias hangulattal várja mindazokat, akik a Lőverek fenyvesei között szeretnének pihenni.


Szobák



A Hotel Lővér ideális pihenést biztosít pároknak, családoknak, baráti társaságoknak vagy egyedül utazó vendégeknek. A szálloda 180 stílusosan és elegánsan berendezett szobával rendelkezik, melyek között megtalálható az egyágyas, kétágyas és családi szoba is.

Ébredjen madárcsicsergésre és töltődjön fel a tavasz friss illatával a Lővér fenyvesei között. Válassza az Önnek megfelelő szobatípust pihenéséhez!


Lővér Wellness



A szálloda kényeztető wellness részleggel biztosítja a pihentető kikapcsolódást, hogy újult erővel és energiával feltöltődve térhessen vissza a mindennapokba. Egy fárasztó hét után pihenjen a wellness részlegen, lazítson pezsgőfürdőben és méregtelenítsen finn- vagy infraszaunában.

Az aktív kikapcsolódást kedvelő vendégek részére fitness terem, erdei futópályák és kerékpárkölcsönzési lehetőségek állnak rendelkezésre.


Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.