Felejthetetlen beach-élmények Új, varázslatos privát desztinációval bővül a Royal Caribbean kínálata

2024. április 8., hétfő, 21:01

A mexikói Royal Beach Club Cozumel lesz a hajótársaság legújabb privát úticélja 2026-tól. Lenyűgöző tengerpartjával, lélegzetelállító látképével, minden igényt kielégítő medencéivel a Royal Beach Clubnál minden látogató átélheti majd a hamisítatlan, mexikói hangulatot, ami kiegészül a Royal Caribbean-nél megszokott kiemelkedő szolgáltatással és minőséggel, a tökéletes látógatói élménnyel.


A Royal Beach Club Cozumel megvalósítja mindenki álmát, legyen szó vízparti pihenésről, medence-bárokról, pihenő - és családi medencékről, privát pihenőházakról, búvárkodásról vagy kajakozásról. Étterem, bár és lounge gondoskodik arról, hogy a látogatók a látvány mellé egy falat Mexikót is megízleljenek. További különleges hangulatot kínálnak a piacok, a főzőtanfolyamok vagy a tequila kóstolás.

A Royal Beach Club Conzumel folyamatosan tárja fel a titkait a következő hónapokban.

Kompromisszumok nélküli vakáció



A Beach Club élmény lesz az új lehetőség a hajótársaság folyamatosan bővülő úticél palettáján, de természetesen emellett továbbra is elérhetőek a megszokott programok. Köztük az egyik legnépszerűbb, a „Perfect Day at CocoCay” a Bahamákon, amely a 2019-ben 250 millió dollárból megvalósított rekonstrukcióval és folyamatos bővítéseivel a legmagasabbra tette a lécet a privát szigetek kategóriájában. A nemrégiben átadott, csak felnőtt látogatók számára elérhető Hideaway Beach, a Haitin található Labadee, valamint a Royal Beach Club Collection mind emlékezetes kaland az utazók számára. A kínálatban hamarosan megtalálható lesz a Royal Beach Paradise Island is, egy hét hektáros terület, amely a nassaui Paradise Island-en 2025-ben nyitja meg kapuit.

A Royal Caribbeannél minden lehetőség adott ahhoz, hogy megvalósuljon a tökéletes nyaralás a Bahamákon és a Karib-térségben.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.