Megnyitott a Tölgyes Villa Kőszegen

2024. május 7., kedd, 07:40

Egyre népszerűbbek az egzotikus helyszíneken található luxosotthonok, ahová a nyugalmat kereső vendgégek elvonulhatnak és feltöltődhetnek. Ezt a vonalat képviseli a már foglalható kőszegi Tölgyes Villa is.

Megnyitott a Tölgyes Villa Kőszegen

Szobák és Szolgáltatások



A Tölgyes Villa, amit sok gonddal és szeretettel álmodtak és valósítottak meg a házigazdák, Kőszegen a Szabó-hegyen, a város üdülőövezeti részén, 3 km távolságra az óvárostól, és csak pár lépésre a kert végében húzódó erdőtől.

A Tölgyes Villa maximum 5 fő (1. hálószoba - 1 duplaágy; 2. hálószoba - 1 duplaágy és 1 szimpla ágy) számára tud biztosítani kényelmes és igényes elhelyezést.

Az udvaron szabadtéri ingyenesen parkolás, ingyenes internet hozzáférés, magyar és idegen nyelvű TV csatornák mellett szabályozható légkondicionálás és teljes kényelmi felszerelések várják a vendégeket (széf, mosógép, hajszárító, konyhában: villanytűzhely sütővel, hűtő fagyasztóval, vízforraló, kávégép (Nespresso), mikrohullámú sütő, kenyérpirító, varrókészlet, cipőápoló eszközök, vasaló, vasalóállvány)

Környék és Kikapcsolódás



A villa ideális kiindulópont a Kőszeg környéki felfedezésekhez. A város történelmi látnivalói, mint például a Jurisics-vár vagy a városközpont középkori hangulata könnyen megközelíthetők gyalogosan. A környező erdők és hegyek remek lehetőséget kínálnak túrázásra és kirándulásra.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.