Felszolgáló

Munkakör részletezése, feladatok

  • szállodai panziós étkezések biztosítása
  • a la cart felszolgálás
  • étterem előkészítése az étkezésekhez
  • elegáns, rendezett környezet folyamatos fenntartása
  • magasszintű kommunikáció a vendégekkel
  • folyamatos együttműködés az F&B vezetővel

Elvárások

  • vendéglátásban szerzett tapasztalat
  • szakirányú végzettség
  • vendégorientált gondolkodásmód
  • csapatmunka, pozitív szemlélet
  • dinamikus, rugalmas munkavégzés, határozott fellépés
  • megbízhatóság, terhelhetőség, stressztolerancia
  • kiváló problémamegoldó képesség, kreativitás, jó kommunikációs készség
  • német vagy angol nyelvtudás

Juttatások

  • személyzeti étkezés
  • igény esetén személyzeti szállás

Amit biztosítunk

  • versenyképes jövedelem
  • biztos hátterű munkahely, hosszú távú munkalehetőség
  • elegáns munkahelyi környezet

Jelentkezés módja