Új budapesti városnéző weboldal indult

Új budapesti városnéző weboldal indult
Sétálj velünk néven új, tematikus városnéző sétákat kínáló weboldallal száll versenybe a Budapesten élő sétálni vágyókért és Budapest turistáiért. Jelenleg 6 séta érhető el - a szám várhatóan bővülni fog - cserébe mindezt ingyenesen kínálja Budapest Fővárosa által működtetett honlap.
Átadásra került Kőszeg legújabb szállodája, a Benedict Hotel Kőszeg
Kőszegen a Jurisics-téren adták át Kőszeg legújabb hotelét. A Benedict Hotel Kőszeg az egykori bencés rendház impozáns felújított épületében kapott helyet. A szállodát az Accent Hotels üzemelteti.
Csodaszép őszi fotók készültek a Hévízi Gyógytóról
A Hévízi Gyógytó minden évszakban egyedülálló és szép, most egy párafelhős őszi reggelen készültek róla csodaszép felvételek, amelyeket a Hévízi Tófürdő facebook oldalán tettek közzé.
Átadták a Hotel Adalbert szállodát, Esztergom legújabb három csillagos hotelét
Esztergomban hétfőn átadták az Adalbert Hotel Szent Tamásról elnevezett új szárnyát: a Vitéz János Római Katolikus Tanítóképző Főiskola egykori kollégiumából 56 szobát alakítottak ki 1,2 milliárd forintos kormányzati támogatással.
Az MTÜ is a négyévszakos Balatonért kampányol
Néhány napja már látni a Magyar Turisztikai Ügynökség új kampányának megjelenéseit, mellyel - valljuk be: a jelenlegi helyzetben erős hátszéllel - az őszi időszakra is a Balatont népszerűsíti és támogatja a marketing megjelenésivel a már jó ideje 4 évszakossá próbált tenni tavunkat.
9,8 milliárd forintos hitelszerződés: már épül a BalaLand Hotel és élménypark Szántódon
Az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt. közvetett tulajdonában álló Szántód Balaland Family Ingatlanfejlesztő Kft. 9,84 milliárd forint értékű hosszú lejáratú beruházási hitelkeretszerződést írt alá a Nemzetközi Beruházási Bankkal a Szántódon épülő ötcsillagos hotel és élménypark fejlesztésének finanszírozására - közölte az Appeninn Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.
Új látogató- és oktatóközpontot adtak át Mátrafüreden: megnyílt a Harkály-ház
Új látogató- és oktatóközpontot, valamint egy ugyancsak újonnan kialakított és egy felújított, kibővített tanösvényt adott át szerdán Mátrafüreden a Bükki Nemzeti Park Igazgatósága (BNPI), a fejlesztés több mint 300 millió forintból valósult meg.