Pop up kiállítással indul útjára a fiatal festőtehetségek támogatása Balatonfüreden

Pop up kiállítással indul útjára a fiatal festőtehetségek támogatása Balatonfüreden
2024. július 12.
A balatonfüredi Akadémia Hotel****-ben nyílt ma pop up kiállítás az idei Alkoss szabadon művészeti pályázat díjazott alkotásaiból. A kiállításmegnyitót kísérő eseményen a Hotel & More Group és az Alkoss Szabadon Fiatal Művészekért Alapítvány képviselői ismertették együttműködésük részleteit, melynek keretében a Hotel & More cégcsoport által üzemeltetett több magyarországi szállodában foglaláskor a vendégek különböző összegű támogatással járulhatnak hozzá az Alkoss szabadon pályázat céljainak megvalósulásához.
Miért vagyunk boldogabbak, ha nyaralunk?
2024. július 5.
A szokatlan és új dolgok megtapasztalása elindítja a dopamin áramlást. Az új élmények, a pozitív környezet stimulálják a jutalmazási rendszert az agyban, emelkedik a szerotonin szintje. De hogyan tehetjük még teljesebbé az élményt?
Kaliforniai életérzés Budapesten: így vár a TRIBE Budapest Stadium étterme, a TRIBE Table
2024. július 3.
Kalifornia ízei, egy csipetnyi magyaros fűszerezéssel, modern megvalósításban, magas minőségben, egy menő, belvárosi bisztrós hangulatban, egy dizájnos hotel kényelmében... Ha most elutazni nincs időd, a TRIBE séfje, Maszarek Ottó ízek, hangulat és stílus tekintetében is messzi tájakat hoz el a tányérodra. Magyarországon szinte egyedülálló módon Kalifornia által inspirált ételekkel várja vendégeit a TRIBE Budapest Stadium étterme, a TRIBE Table.
Intelligens rendszer optimalizálja a koppenhágai repülőtér levegőjét
2024. július 1.
Felhőalapú megoldással tették hatékonyabbá a fűtési, szellőztetési és légkondicionáló rendszereket.
Új taggal bővült a Royal Caribbean-család
2024. június 21.
Hivatalosan is csatlakozott a hajótársaság flottájához a legújabb tengerjáró, az Utopia of the Seas.