Hírek, aktualitások, programok

40 év után ismét Szilvásváradra figyel a világ
2024. július 18.
Az ország talán legnépszerűbb kirándulóhelye minden évszakban izgalmas kalandokat, a nyugalomra vágyóknak pedig teljes kikapcsolódást kínál. Az utóbbi évek fejlesztéseinek köszönhetően megszámlálhatatlan lovasprogram, kerékpáros túrák, lebilincselő gyerekprogramok várják a látogatókat. Szeptemberben pedig 1984 után újra a település ad otthont a Négyesfogathajtó Világbajnokságnak.
Pop up kiállítással indul útjára a fiatal festőtehetségek támogatása Balatonfüreden
2024. július 12.
A balatonfüredi Akadémia Hotel****-ben nyílt ma pop up kiállítás az idei Alkoss szabadon művészeti pályázat díjazott alkotásaiból. A kiállításmegnyitót kísérő eseményen a Hotel & More Group és az Alkoss Szabadon Fiatal Művészekért Alapítvány képviselői ismertették együttműködésük részleteit, melynek keretében a Hotel & More cégcsoport által üzemeltetett több magyarországi szállodában foglaláskor a vendégek különböző összegű támogatással járulhatnak hozzá az Alkoss szabadon pályázat céljainak megvalósulásához.
MTÜ: huszonötre nőtt a Michelin Guide ajánlást elnyerő hotelek száma Magyarországon
2024. július 10.
A júniusi négy új minősítéssel együtt már huszonöt magyar szálláshely került be a világszerte ismert Michelin Guide által ajánlott szálláshelyek közé - ismertette szerdán a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ)
Elkezdte első metanol-üzemanyagú hajójának gyártását a Celebrity Cruises
2024. július 10.
Megkezdődött a Celebrity Cruises ötödik hajójának építése a díjnyertes Edge sorozatban. A Celebrity Xcel tengerjáró 2025 őszén indul útnak.
Fedezd fel a Hmmmm csokik világát!
2024. július 5.
Különleges csokoládék és bonbonok: szállodáknak és szálláshelyeknek, hogy a vendégek még elégedettebben távozzanak, és hírét vigyék a vendéglátás minőségének.
Miért vagyunk boldogabbak, ha nyaralunk?
2024. július 5.
A szokatlan és új dolgok megtapasztalása elindítja a dopamin áramlást. Az új élmények, a pozitív környezet stimulálják a jutalmazási rendszert az agyban, emelkedik a szerotonin szintje. De hogyan tehetjük még teljesebbé az élményt?
A 199. Anna-bált rendezik július 27-én Balatonfüreden, a rendezvényre hatszáz vendéget várnak
2024. július 4.
A Balatonfured.hu tájékoztatása szerint a bált hagyományosan az Anna Fesztivál kíséri, lesz operaest, szívhalászat, prímásgála és szerenádok éjszakája is. A bálozó nők ebben az évben halvány bíbor porcelán szívet viselhetnek majd, amelynek színét a Tagore sétány rózsalugasa ihlette - írták.
Kaliforniai életérzés Budapesten: így vár a TRIBE Budapest Stadium étterme, a TRIBE Table
2024. július 3.
Kalifornia ízei, egy csipetnyi magyaros fűszerezéssel, modern megvalósításban, magas minőségben, egy menő, belvárosi bisztrós hangulatban, egy dizájnos hotel kényelmében... Ha most elutazni nincs időd, a TRIBE séfje, Maszarek Ottó ízek, hangulat és stílus tekintetében is messzi tájakat hoz el a tányérodra. Magyarországon szinte egyedülálló módon Kalifornia által inspirált ételekkel várja vendégeit a TRIBE Budapest Stadium étterme, a TRIBE Table.
Intelligens rendszer optimalizálja a koppenhágai repülőtér levegőjét
2024. július 1.
Felhőalapú megoldással tették hatékonyabbá a fűtési, szellőztetési és légkondicionáló rendszereket.
Új taggal bővült a Royal Caribbean-család
2024. június 21.
Hivatalosan is csatlakozott a hajótársaság flottájához a legújabb tengerjáró, az Utopia of the Seas.
SO/ Budapest, az Ennismore stílusos szállodája nyílik Budapesten 2026-ban
2024. június 15.
Az Ennismore - már májusban - bejelentette, hogy a SO/ márka első szállodája Magyarországon, a SO/ Budapest 2026-ban nyílik meg a főváros történelmi központjában a Lánchíd mellett.
A Hilaris Hotels üzmelteti tovább az Ambient Hotelt
2024. június 12.
Június 1-től Sikonda csodálatos, négycsillagos wellness-szállodája immár a Hilaris Hotels tagjaként várja vendégeit
Katarina Birtok néven folytatja működését a Knáb Panzió Nemesnádudvaron
2024. június 7.
A Knáb Panzió Nemesnádudvar új néven, Katarina Birtok néven folytatja működését. Az új név és arculat a vendégház friss és modern megjelenését tükrözi, miközben megőrzi a hagyományos magyar vendégszeretetet és minőségi szolgáltatásokat.
Megveszi és felújítja a Körszállót a Market Asset Management Zrt.
2024. június 4.
Megállapodást kötött a Hotel Budapest - ismertebb nevén Körszálló megvásárlásáról a Market Asset Management Zrt. a Danubius Hotels Zrt.-vel.
A Salt Budapest nyerte el az Év étterme díjat
2024. június 4.
A Salt Budapest nyerte el a magyar gasztronómia egyik legrangosabb elismeréseként számon tartott Audi - Dining Guide Év étterme díjat a hétfő este Budapesten megrendezett díjátadón.
Lufivilágot építettek és elhozták Budapestre
2024. június 3.
Több tucatnyi külföldi, és magyar léggömbművész, és közel 100 fős önkéntes csapat vállalkozott arra, hogy elkészítse Európa legnagyobb lufikiállítását, egy olyan világot létrehozva, ahol minden lufiból van. A június elsején nyíló kiállításon, négyezer négyzetméteren csodálhatjuk meg a közel ötszázezer léggömbből készült remekműveket, amelyeket a nemzetközi csapatok megálmodtak, majd megépítettek.
előző 1234 ... következő