Konyhafőnök

Munkakör részletezése, feladatok

  • A konyhai dolgozók szakmai irányítása, létszám-optimalizálás
  • Az áruforgalom ellenőrzése, árurendelés
  • Új ételek ételsorok összeállítása
  • Az ételek megfelelő minőségben való elkészítése, valamint tálalása
  • A konyhai előírások betartása és betartatása - HACCP

Elvárások

  • Legalább 3 éves konyhafőnöki tapasztalat szállodai vagy nagykonyhai környezetben
  • A modern konyha alapanyagainak ismerete és magabiztos használata
  • Magasszintű vezetői képességek
  • Felelősségteljes munkavégzés
  • Jó kommunikációs készség

Juttatások

  • Személyzeti étkezés
  • Igény estén személyzeti szállás

Amit biztosítunk

  • Versenyképes jövedelem, főállású munkaviszonyban
  • Hosszú távú munkalehetőség
  • Fiatalos csapat, kellemes munkahelyi környezet