Szakács

Feladatok, munkakör részletezése

  • Félpanziós büféasztalos reggeli és vacsora előkészítése, tálalása
  • Ételek friss és esztétikus elkészítése a szálloda sztenderdjei szerint
  • Konyhai higiéniai szabályok betartása
  • Készletkezelés, előkészítő munkák elvégzése
  • Hatékony együttműködés a konyhai csapattal

Elvárások

  • Szakirányú végzettség és/vagy többéves szakmai tapasztalat
  • Önálló, felelősségteljes munkavégzés
  • Precizitás, megbízhatóság
  • Csapatmunkára való képesség

Előny

  • Büfés reggeli vagy félpanziós szállodai étkeztetésben szerzett tapasztalat

Amit kínálunk

  • Bejelentett, stabil munkahely egy megbízható szállodában
  • Munkaidő 10:00-18:00, heti 5 nap
  • Tiszta, jól felszerelt konyha
  • Kiszámítható munkarend ( 2 műszak )
  • Támogató, barátságos csapat