A Bellevue Hotel Esztergommal bővült a Hotel & More Group portfóliója

2024. január 8., hétfő, 12:53

Az Esztergomban található Bellevue Konferencia és Wellness Hotel január 3-án csatlakozott a Hotel & More Grouphoz. Ezzel a szálláshellyel együtt a cégcsoport kínálata 34 hazai és határon túli egységre bővül.

Drónfotó a Bellevue Hotel Esztergomról Fotó: www.bellevuehotel.hu

Wellness hotel Esztergomban



A Bellevue Hotel Esztergom 75 modern és elegánsan berendezett szobával, wellness centrummal, széles körű kényeztető kezelésekkel, fitness teremmel, 4 különböző típusú medencével és csodálatos szauna világgal várja a lazítani és szépülni vágyó Vendégeit. A legkisebbeket Lurkó-kuckóval és X-box játékbarlanggal várjuk, hogy minden pillanat vidám és örömteli legyen.

Wellness a Bellevue-ben



70 nm vízfelületű, 1,2 m vízmélységű élménymedencénk minden igényt kielégítő elemei tökéletes lehetőséget biztosítanak a kikapcsolódáshoz: nyak-, és vállmasszírozó zuhany, víz alatti masszázsfal, ülő- és fekvőpadok hidromasszázzsal, padlóba épített pezsgőlevegő, sodró folyam, trópusi zuhatag élményét nyújtó vízesés, valamint sakktábla szolgálja a kellemes felüdülést.

Tiffany Étterem



A festői Dunakanyar egyik legszebb fekvésű étterme. Lenyűgöző panoráma a Dunára, csodálatos természeti környezet, zajtól és portól való távolság és a csend... mind, mind csak fokozzák az étterem különleges vonzerejét.

Amellett, hogy vendégeink pihennek, kikapcsolódnak és élményeket szerezhetnek, Esztergom kulturális és történelmi látnivalóiról sem szabad megfeledkezni. A Bazilika, a vár és az Aquasziget mind-mind könnyen elérhető helyen találhatóak, így érdemes időt szánni a városnézésre is.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.