A Hotel Aquarell**** Cegléd megkapta KidsOasos minősítését - elsőként a Service4You szállodák közül

2014. október 13., hétfő, 22:37

Október 13-án hivatalosan is családbaráttá vált a ceglédi Hotel Aquarell****, lévén elnyerte a KidsOasis - minősített családbarát szálláshelyek négy szélforgós minősítését. A sorban követni fogja a szállodát az orosházi Hotel Alföld Gyöngye***superior valamint a kehidakustányi Kehida Family Resort is.

Legény Nikolett, az audit program koordinátora és Lendvai Hajnalka a MóKaland szakmai vezetője.

Mint ahogyan azt már több felületen is olvashatták, az Hotel Aquarell**** számára mindig is kiemelt fontosságúak voltak a (kis)gyermekes családok. A minősítés által újabb mérföldkőhöz érkezett a szálloda. Az idelátogató családok pozitív véleménye és a minősítés is a legjobb megerősítése annak, hogy jó úton haladunk afelé, hogy a lehető legteljesebb mértékben kiszolgáljuk a gyermekkel érkezők igényeit mondta Boldizsár Zoltán, a Service4You tulajdonosa.

De mit is takar valójában ez a négy szélforgó? Milyen újítások kerültek bevezetésre?



A hotel éttermében kialakításra került, kifejezetten a gyermekek részére egy svédasztal, amelyről a gyerekek maguknak tudnak válogatni a számukra készült finomságok közül. Kihelyeztünk olyan eszközöket, melyek nagyban megkönnyítik a gyermekek ellátását; többek között mikrohullámú sütő, cumisüveg melegítő és vízforraló, illetve a mai nappal elindítottuk a gyermek étlapunkat, mely kifejezetten a gyermekek igényei szerint, az ő észrevételeik alapján készült.

A MóKaland játszóházban megnyitottuk a Baba-Mama szobát, mely minden igényt kielégít, továbbá egy mozi szobát is, ahol a klasszikusok mellett, a gyermekek kedvenc meséit tűzzük műsorra.

A szobákban is bővítettük a gyermekbarát eszközök körét, így azok a szülők minden elvárásának megfelelnek.

Ezzel a KidsOasis minősítéssel érett be a Service4You és a szálloda azon törekvése, hogy minél magasabb színvonalon szolgálja ki a gyermekes családokat ecsetelte Klemm Balázs. Miután a Hotel Aquarellben sikeresen vettük az akadályokat, biztosak vagyunk abban, hogy még ebben a hónapban felkerülhetnek a megérdemelt szélforgók a két másik ház falára is.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.