Aranynap-díj 2016: Gála a megújulás jegyében

2017. május 17., szerda, 00:02

2017. május 16-án tizenkettedik alkalommal került sor az Aranynap-díj átadására, amellyel a legjobb hazai konferencia és wellness szállodák munkáját ismeri el a díjalapító Day Holiday Kft. Az idei díjátadó ünnepség házigazdája a Hilton Budapest, amelynek felújított báltermét ezen a rendezvényen láthatták először a vendégek.

Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok

A rendezvényszervező cég megrendelői, vendégei és munkatársai véleménye alapján, szakmai szempontok szerint értékelte a legjobb szállodákat.

Magyarország legjobb háromcsillagos konferencia szállodája 2016-ban az ibis Styles Budapest Center.

Magyarország legjobb négycsillagos budapesti konferencia szállodája 2016-ban az Aquaworld Resort Budapest****superior.

Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferencia szállodája 2016-ban a Vital Hotel Nautis****superior.

Magyarország legjobb ötcsillagos konferencia szállodája 2016-ban a Hilton Budapest.

A díjalapító az újonnan nyílt hoteleknek is igyekszik lendületet adni, közülük kerül ki Magyarország legígéretesebb szállodája. Magyarország legígéretesebb 2016-ban megnyitott szállodája a Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok.

A legjobb wellness szolgáltatásokat nyújtó hotel díjának odaítélésében a Turizmus Trend olvasói is segítséget nyújtottak szavazataikkal. Magyarország legjobb wellness szállodája 2016-ban a Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda.

A díjazottakat Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének általános alelnöke köszöntötte. A díjnyertes szállodák szakmai közönség előtt mutatkozhattak be.

A programot idén is népszerű fellépők színesítették. A meghívottakat érkezéskor Garami Gábor szórakoztatta a Dominikánus udvarban, a gálavacsora után a jó hangulatot Fábián Juli & Zoohacker zenéje biztosította. A vendégek az est folyamán egy gasztrokvíz során a tudásukat is próbára tehették.

A céges rendezvények, konferenciák, tréningek szervezésére 1995-ben elsőként alakult, magyar tulajdonú Day Holiday Kft. több mint húszezer rendezvény és több mint félmillió vendég tapasztalatával a háta mögött 2005 óta rendezi meg az Aranynap-gálát.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.