Az MTÜ is a négyévszakos Balatonért kampányol

2020. szeptember 1., kedd, 14:35

Néhány napja már látni a Magyar Turisztikai Ügynökség új kampányának megjelenéseit, mellyel - valljuk be: a jelenlegi helyzetben erős hátszéllel - az őszi időszakra is a Balatont népszerűsíti és támogatja a marketing megjelenésivel a már jó ideje 4 évszakossá próbált tenni tavunkat.

Balaton. Ezernyi kaland a vízen túl.



Az üzenet egyértelmű és vizuális képzelőerővel egy kicsit is rendelkezők már látják maguk előtt, ahogy a Balaton bármelyik pontjáról tekintve a vízre, majd a vízen túlra, meglátják a Balatonpartot, és mindazt, amit 25 fok alatt is élvezni lehet: túrák, borászatok, éttermek, látnivalók, élmények.

Kampányfilm



A kampányhoz készült és minden lehetséges csatornán elénk kerülő 30 másodperces filmecske remekül körbejárja a lehetőségeket, - a már megszokott - igényes és a Balaton hangulatát megfelelően és valóban jól átadó szpot kellemesre sikerült.



Balaton térkép



Az MTÜ új Balaton térképet is készített, melyen a szezontól függetlenül egész évben elérhető legfontosabb lehetőségek kerület összegyűjtésre. A térkép elvihető a Tourinform irodákból és természetesen letölthető online is.


Balaton térkép letöltése

A Balaton új imázskiadványa



Készült egy új 24 oldalas, a Balatoni lehetőségeket részletesebben bemutató kiadvány is, ezt is érdemes letölteni.

Balaton desztinációs kiadvány letöltése

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.