Balatonfüreden vakációzott a Cozombolis házaspár

2021. július 9., péntek, 06:49

Eljött a nyár, amit minden kikapcsolódásra vágyó ember már nagyon várt, amikor végre lehetőség van kiszakadni a stresszes munkából és fejest ugrani a szabadságba. A Cozombolis házaspár is úgy döntött, hogy ideje egy kis kikapcsolódásnak, és a hétvégét a balatonfüredi Akadémia Hotel****-ben aktív pihenéssel töltötte. Rövid vakációjuk alatt igénybe vették a szálloda szolgáltatásait, megkóstolták az étterem ételkülönlegességeit, sőt mi több, futballoztak, szaunáztak, úsztak, és kerékpárnyeregbe is pattantak.

,,Eljöttünk a csodálatos Balatonfüredre drága feleségemmel, azon belül is a fantasztikus Akadémia Sporthotelt látogattuk meg. Ahol lehetőséget kaptunk letesztelni a szállodát. Tudni kell egyébként, hogy mivel kicsi lányunk van, sok szabadidőnk egymásra nem igazán jut, nagyon örültünk ennek a felkérésnek.”

,,Mivel nagyon szeretjük a jó kávékat, rögtön le is teszteltük a szállodát, hogy milyen a kínálat, egy csodálatos latte-t kaptunk, amit el is fogyasztottunk a szálloda lobbyjában. Mindenekelőtt egy welcome drinkkel kedveskedtek nekünk, két nagyon finom pezsgőt fogyasztottunk el.”


,,A recepción minden fontos információt megkaptunk a szállodáról, hol van a fürdő, hol vannak a szobák, és milyen fakultatív programok közül választhatunk.”

,,Az első utunk a fantasztikus tetőteraszra vezetett, ahol csodálatos a panoráma a Balatonra, nagyon élveztük, mivel mi egyébként sportkedvelők vagyunk, ezért a Prémium Médiaválogatott szerelését kaptuk magunkra, mivel mi rendszeresen együtt futballozunk.”

,,A szálloda szolgáltatásai közé tartozik a kerékpárbérlés, mi éltünk is ezzel a lehetőséggel, nyeregbe pattantunk, és tekertünk is a környéken. Természetesen megnéztük a híres balatonfüredi partot.”


,,Meglátogattuk a szálloda éttermét, ahol egy nagyon finom ebédet fogyasztottunk el, a feleségem glutén- és laktóz-érzékeny, de a szakácsok ezt is megoldották.”

,,A délutáni szieszta után meglátogattuk az uszodát, ami a hoteltől két-három lépésnyire található. Kipróbáltuk a finn szaunát, gőzfürdőt, infra szaunát és természetesen a pezsgőfürdőt is.”


,,Összességében az Akadémia Sporthotel egy nagyszerű hely, biztos, hogy fogunk még jönni. Igazán jó hangulata van, nagyon felszabadultan éreztem magam, az ételek fantasztikusak voltak, a szobák tökéletesek. Kiválóan éreztük magunkat, most igaz, hogy kettesben jöttem a feleségemmel, ami nagyon jó, viszont legközelebb a családot is elhozzuk. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Cozombolis Leonidász Péter, zenész így foglalta össze a hotelben tett látogatását, ahol fantasztikusan érezte magát gyönyörű feleségével, Grétával, és ahová hamarosan visszatérnek, de már nem kettesben, hanem a kis családjukkal együtt.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.