Elektromos töltőállomás Hévízen

2013. november 21., csütörtök, 07:39

Elkészült Hévíz első elektromos töltőállomása. A jövőbe mutató fejlesztés keretében a Hotel Európa fit****superior mélygarázsában létesített elektromos töltőállomást az e-On energiaszolgáltató. Mostantól - a nemrég elkészült sifófoki gyorstöltővel - már tisztán elektromos meghajtással is megtehető a Hévíz-Budapest útszakasz!

Az áram a világszerte egyre jobban elterjedő elektromos járművek „üzemanyaga” is. Az intelligens elektromos járművek előnyei nyilvánvalóak: kevésbé zajosak, környezetkímélők, magas hatásfokú elektromos motorral rendelkeznek, illetve nem utolsó sorban olcsóbb és egyszerűbb az autók karbantartása.

Az elektromos járművek és töltőállomások száma egyre bővül, mind többen ismerik fel a zöld energiában rejlő lehetőségeket, amelyet a Hotel Európa fit****superior szálloda is támogat.

A környezettudatosság fontos filozófiája a szállodának, az energia- és víz takarékosságtól kezdve, a hulladék kezelésen, csökkentésen és újrahasznosításán át, a vendégek tájékoztatásáig. Ennek folytatásaként alakította ki a szálloda az elektromos autótöltő állomást Hévízen egyedüliként.

A szálloda vendégei bármikor térítésmentesen használhatják az elektromos töltőállomást a szálloda mélygarázsában. Nem szállóvendégek a szálloda bárjában vagy éttermében való fogyasztás ellenében tudják a töltőállomást igénybe venni.

A Hotel Európa fit****superior szeretettel vár minden környezettudatos autóst!

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.