Evergreen Health Center a Zala Spring Golf Resortban

2024. május 24., péntek, 09:40

Ismerje meg a Zala Spring Golf Resort területén néhány hónapja megnyílt Evergreen Health Centert, ahol a tradicinális orvoslás találkozik a modern terápiákkal!


A magas szintű orvosi szakértelem és a képzett SPA terapeuták találkozásának helyszíne. Holisztikus megközelítésünk és a páratlan természeti környezet hozzájárul vendégeink testi, lelki és szellemi megújulásához. Hiszünk abban, hogy a személyre szabott tudomány, technológia és coaching létfontosságú eszközök a rövid és hosszú távú egészségi állapot kezelésében és javításában. Programozott, előre felépített terv szerint alakítjuk át az emberek életét, ötvözve a nyugati orvoslást – kiemelt fókusszal a preventív jellegű gyógyászatra, a genetikai vizsgálatokra és az öregedés elleni kezelésekre - a különböző innovatív terápiákkal, lézeres és manuális kezelésekkel, egészséges táplálkozási és életmódtanácsadással, valamint a kiváló minőségű termálvízzel, spa-val. Mindezen szolgáltatások kiegészítéseként a hagyományos keleti orvoslás kezeléseit, terápiáit is segítségül hívva.

Keleti orvoslásA keleti orvoslás titka arra tanít minket, hogy megismerve a természet törvényeit és alkalmazva azokat, akár saját magunkat is meggyógyíthatjuk. Az évezredes tudáson alapuló kezelésink hatékonyságát a keleti tradíciók és képzett terapeutáink biztosítják: páratlan és nyugodt környezetben, szakértő hozzáértés mellett fedezheted fel az akupresszúrás masszázs, a gua sha kezelés vagy éppen a köpölyözés jótékony hatását.

Aerial jógaAz aerial joga órákon a levegő és egy hevederrel felfüggesztetett, úgynevezett yoga hammock segítségével végezheted a már jól ismert ászanák, gyakorlatok verzióit. A segédeszköz egy nagy teherbírású anyag, amely nemcsak támasztékként szolgál, hanem a hajlékonyságodat is segít fokozni. Így olyan gyakorlatokban is támaszod lesz, amelyeket önerőből még nem tudnál elvégezni. Az órán való részvétel fejleszti a meditációs és koncentrációs képességed, javítja az egészségi állapotod, csökkenti a stresszt, a szorongást és növeli az önbizalmadat, fejleszti az erőnléted és állóképességed.

Wellness and beautyAz Evergreen számos arc- és testkezelést kínál. Arcápolási szolgáltatásaink között megtalálhatók az arctisztítások, hidratáló kezelések, anti-ageing, amelyek segítenek a friss, ragyogó bőr elérésében. Testkezeléseink közé tartoznak a relaxáló és energetizáló masszázsok, amelyeket szakképzett masszőreink végeznek. A vendégek választhatnak a svédmasszázs, a magnéziumos sportmasszázs vagy akár a thalion testmasszázs közül is. Az Evergrenben garantáltan ellazulhat és felfrissülhet, miközben kényeztető szolgáltatásaink segítségével a mindennapokból kiszakadhat.

Nyugati terápiákA rohamtempóban fejlődő orvostudomány legújabb vívmányait követve számos olyan kezelést kínálunk, amely sokaknak nem ismert. Kínálatunkban orvos esztétikai kezeléseket, XXI. századi terápiákat és teszteket, valamint infúziós kúrákat is felsorakoztatunk – mindben közös, hogy egy profi csapatra bízhatja gyógyulását és feltöltődését.

Orvos diagnosztikaAz Evergreenben, megtalálható orvosi kezelések között, egymás mellett sorakozik fel, a kardiológia, belgyógyászat, dietetika, bőrgyógyászat, orvos esztétika.
Képalkotó eljárások, laboratóriumi tesztek, végzésére is van lehetősége orvosainknak, ezekkel a modern eszközökkel összegyűjtik az összes releváns információt, és ez alapján meghatározzák a betegség vagy egészségügyi állapot valószínűséges okait és jellemzőit.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.