Evergreen Health Center a Zala Spring Golf Resortban

2024. május 24., péntek, 09:40

Ismerje meg a Zala Spring Golf Resort területén néhány hónapja megnyílt Evergreen Health Centert, ahol a tradicinális orvoslás találkozik a modern terápiákkal!


A magas szintű orvosi szakértelem és a képzett SPA terapeuták találkozásának helyszíne. Holisztikus megközelítésünk és a páratlan természeti környezet hozzájárul vendégeink testi, lelki és szellemi megújulásához. Hiszünk abban, hogy a személyre szabott tudomány, technológia és coaching létfontosságú eszközök a rövid és hosszú távú egészségi állapot kezelésében és javításában. Programozott, előre felépített terv szerint alakítjuk át az emberek életét, ötvözve a nyugati orvoslást – kiemelt fókusszal a preventív jellegű gyógyászatra, a genetikai vizsgálatokra és az öregedés elleni kezelésekre - a különböző innovatív terápiákkal, lézeres és manuális kezelésekkel, egészséges táplálkozási és életmódtanácsadással, valamint a kiváló minőségű termálvízzel, spa-val. Mindezen szolgáltatások kiegészítéseként a hagyományos keleti orvoslás kezeléseit, terápiáit is segítségül hívva.

Keleti orvoslás



A keleti orvoslás titka arra tanít minket, hogy megismerve a természet törvényeit és alkalmazva azokat, akár saját magunkat is meggyógyíthatjuk. Az évezredes tudáson alapuló kezelésink hatékonyságát a keleti tradíciók és képzett terapeutáink biztosítják: páratlan és nyugodt környezetben, szakértő hozzáértés mellett fedezheted fel az akupresszúrás masszázs, a gua sha kezelés vagy éppen a köpölyözés jótékony hatását.

Aerial jóga



Az aerial joga órákon a levegő és egy hevederrel felfüggesztetett, úgynevezett yoga hammock segítségével végezheted a már jól ismert ászanák, gyakorlatok verzióit. A segédeszköz egy nagy teherbírású anyag, amely nemcsak támasztékként szolgál, hanem a hajlékonyságodat is segít fokozni. Így olyan gyakorlatokban is támaszod lesz, amelyeket önerőből még nem tudnál elvégezni. Az órán való részvétel fejleszti a meditációs és koncentrációs képességed, javítja az egészségi állapotod, csökkenti a stresszt, a szorongást és növeli az önbizalmadat, fejleszti az erőnléted és állóképességed.

Wellness and beauty



Az Evergreen számos arc- és testkezelést kínál. Arcápolási szolgáltatásaink között megtalálhatók az arctisztítások, hidratáló kezelések, anti-ageing, amelyek segítenek a friss, ragyogó bőr elérésében. Testkezeléseink közé tartoznak a relaxáló és energetizáló masszázsok, amelyeket szakképzett masszőreink végeznek. A vendégek választhatnak a svédmasszázs, a magnéziumos sportmasszázs vagy akár a thalion testmasszázs közül is. Az Evergrenben garantáltan ellazulhat és felfrissülhet, miközben kényeztető szolgáltatásaink segítségével a mindennapokból kiszakadhat.

Nyugati terápiák



A rohamtempóban fejlődő orvostudomány legújabb vívmányait követve számos olyan kezelést kínálunk, amely sokaknak nem ismert. Kínálatunkban orvos esztétikai kezeléseket, XXI. századi terápiákat és teszteket, valamint infúziós kúrákat is felsorakoztatunk – mindben közös, hogy egy profi csapatra bízhatja gyógyulását és feltöltődését.

Orvos diagnosztika



Az Evergreenben, megtalálható orvosi kezelések között, egymás mellett sorakozik fel, a kardiológia, belgyógyászat, dietetika, bőrgyógyászat, orvos esztétika.
Képalkotó eljárások, laboratóriumi tesztek, végzésére is van lehetősége orvosainknak, ezekkel a modern eszközökkel összegyűjtik az összes releváns információt, és ez alapján meghatározzák a betegség vagy egészségügyi állapot valószínűséges okait és jellemzőit.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.