Idén is díjazták az üzleti turizmus legjobbjait

MTI2019. július 4., csütörtök, 08:08

Budapest, 2019. július 3., szerda (MTI) - Idén kilencedik alkalommal adták át a Business Excellence díjat azoknak az üzleti szolgáltatóknak, amelyek az elmúlt egy évben hangsúlyosan hozzájárultak a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez - közölte a díjat alapító Business Traveller Hungary magazin az MTI-vel szerdán.

A díjakat 10 kategóriában osztották ki a magazin olvasói, üzleti partnerei és a szakma képviselőinek online szavazatai alapján, melyet a szerkesztőség tagjaiból álló szakmai zsűri jelölése előzött meg.

A legjobb budapesti business hotel 2019-ben a Hilton Budapest lett, a legjobb vidéki business hotelnek a Best Western Plus Lakeside Hotelt választották. A legjobb rendezvényhelyszín a nagykovácsi Teleki-Tisza-kastély lett.

A legjobb üzleti utaztató elismerést idén az OTP Travel kapta, a legjobb rendezvényszervező a HelloEvent 2019-ben. A legjobb légitársaság az Emirates lett a szavazáson. A legjobb üzleti szállító díjat a HERTZ Mercur Rent a Car kapta, a legjobb új piaci szereplő a Meininger Budapest Great Market Hall lett. A legjobb innovatív digitális megoldás az Amadeus Check My Trip lett 2019-ben. A legjobb üzleti kényelmi szolgáltatásokért járó díjat a Qatar Airways Business Class kapta.

Gál Pál Zoltán, a Turizmus Kft. ügyvezetője a közlemény szerint a díjátadón kiemelte: ma Magyarországon ez az egyetlen olyan elismerés, amely az üzleti utaztatásban kimagaslóan teljesítő szolgáltatókat díjazza.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.