Jól halad Tokaj új ötcsillagos szállodájának, a Minaro Hotel Tokajnak az épitkezése

2020. október 16., péntek, 08:17

Igazi kuriózum lesz a felnőttbarátként megcímkézett Minaro Hotel Tokaj, amely a Szepesi család és az Appeninn Nyrt. közös fejlesztéseként valósul meg valamikor 2022 tavaszára. A hotel alapkőletétele márciusban volt, az építkezés azóta is a terveknek megfelelően halad.

A fejlesztők elsődleges célja, hogy a beruházás a tokaji régió meghatározó turisztikai szolgáltatójává, valamint önálló desztinációs célpontjává váljon, kiemelkedve a térség egyéb, tematikus hotelei közül, továbbá, hogy a tervezett turisztikai központtal kiegészülve egy kiváló minőségű, egész évben magas kihasználtsággal működő felnőttbarát szálláshely jöjjön létre.

Fotó: Singer Design
Fotó: Singer Design
Fotó: Singer Design

A terület elhelyezkedéséből adódó, bányahangulatot idéző indusztriális külső megjelenést egzotikus, meleg belsőépítészet oldja fel.

A következő hónapok során 10.000 négyzetméteren alakítanak ki egyedülálló építészeti és belsőépítészeti koncepciót, máshol nem található megoldásokat az erre nyitott egyéni és vállalati vendégkör részére. A komplexum koncepciótervét a Singer Design Kft. készítette.

Fotó: Singer Design
Fotó: Singer Design
Fotó: Singer Design

A látványtervek lenyűgözőek és hangulatosak, izgatott várjuk a Minaro Hotel Tokaj nyitását!

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.