Katarina Birtok néven folytatja működését a Knáb Panzió Nemesnádudvaron

Bönditz Szabolcs2024. június 7., péntek, 14:51

A Knáb Panzió Nemesnádudvar új néven, Katarina Birtok néven folytatja működését. Az új név és arculat a vendégház friss és modern megjelenését tükrözi, miközben megőrzi a hagyományos magyar vendégszeretetet és minőségi szolgáltatásokat.

A feljított Katarina Birtok hangulatos belső terei mindenkit lenyűgöznek Fotó: Katarina Birtok honlap

A Katarina Birtok honlapján - ami továbbra is a Hotelizátor rendszerét használja - részletes információkat találhatunk a szálláshely kínálatáról és a környék látnivalóiról.

Katarina Birtok bemutatása



A Katarina Birtok Nemesnádudvaron található, egy bájos vidéki környezetben, amely tökéletes hely a kikapcsolódásra és a feltöltődésre. A birtok kényelmes szobákkal és apartmanokkal várja vendégeit, melyek mindegyike modern felszereltséggel rendelkezik. A szálláshely különösen népszerű a borkedvelők körében, mivel a birtok saját borospincével is büszkélkedhet, ahol a vendégek megkóstolhatják a helyi borokat.

Ünnepélyes megnyitó



A megújult Katarina Birtok júniusban ünnepélyes keretek között megnyitja kapuit. A megnyitóról, a felújításról és a Katarina Birtok jövőbeni terveiről Harsányi József ügyvezető mesélt a KORONAfm100 rádiónak, melyet itt tudnak meghallgatni:

A beszélgetés első része:


A beszélgetés második része:


Programlehetőségek Nádudvaron és Környékén



Borászat és borkóstolás: Nemesnádudvar és környéke híres borvidék, ahol számos borászat kínál borkóstolási lehetőségeket. A Katarina Birtok saját pincéje mellett érdemes felkeresni más helyi pincészeteket is.

Kerékpártúrák: A környék számos kerékpárútja lehetőséget biztosít a természet közeli élményekre. A dombos vidék és a szőlőültetvények látványa különleges élményt nyújt a biciklizőknek.

Helyi fesztiválok: Évente több alkalommal rendeznek különféle kulturális és gasztronómiai fesztiválokat, ahol a látogatók megismerkedhetnek a helyi hagyományokkal és ételekkel.

Kirándulások: A környéken több kirándulóhely is található, mint például a Gemenci erdő, ahol gyönyörű természeti környezetben tehetünk sétákat vagy akár kenutúrákat is szervezhetünk.

Helytörténeti múzeumok: Nemesnádudvar és a környező települések számos múzeummal rendelkeznek, amelyek bemutatják a helyi történelmet és kultúrát.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.