Kocsmaútlevéllel népszerűsíti a csapolt sört egy budapesti összefogás

2024. február 20., kedd, 05:40

A minőségi, csapolt söröket népszerűsíti az a kiadvány, amely tíz budapesti vendéglátóhelyen kínál ingyenes sörkóstolót a tulajdonosainak.


Sörútlevelet készített a legismertebb magyar sörös magazin, hogy az igényes sörfogyasztásra, a különleges minőségű csapolt sörre és a változatos sörtípusokhoz illő ételekre irányítsa a figyelmet. A Bakancslista nevű kiadvány tíz fővárosi vendéglátóhelyen érvényes. A füzet a kaparós sorsjegyekhez hasonlóan működik: minden vendéglátóhely oldalán található kaparós felület, azonban itt minden kaparás nyer: a kiadvány tulajdonosainak, a kaparásért két pohár csapolt sör jár!

Mindig fontosnak tartottuk hangsúlyozni, hogy a legtöbb sörtípus a legjobb formáját csapolva mutatja meg – mondta Knap Gábor, a Beerporn.hu főszerkesztője. Hozzátette: egy megfelelő technikával kicsapolt sör mindig frissebb, élénkebb zamatokat mutat, mint egy dobozos vagy üveges változat. A Bakancslistában tíz olyan budapesti étterem és söröző szerepel, ahol különösen nagy figyelmet fordítanak a sörök minőségére, és a hozzájuk kínált ételekkel alkotott harmóniájára – részletezte a koncepciót.

A kuponfüzetben szereplő vendéglátóhelyek között található családias kisvendéglő, újhullámos sörbár és modern, craft különlegességekre szakosodott pub is. A Bakancslista vásárlói így Budapest sokszínű söréletének különféle világaiba csöppenhetnek és megkóstolhatnak több olyan ritkaságot is, amelyekre máshol nincs lehetőség a városban. A résztvevő helyek között van többek között a tokaji BAZ Beer saját pubja, a bámulatos kínálattal és sörökhöz készített ételekkel jeleskedő Craft Head, Jónás Craft Beer és Kandalló, a lengyel söröket kínáló Kispolszki vagy a saját sörökre specializálódott InVitro Beer Bar.

Az összesen 30 pohár sört kínáló Bakancslista kuponfüzet 2024. május 31-ig érvényes és online vásárolható meg a Beerporn.hu felületein.

A füzet 2024. május 31-ig érvényes a következő vendéglátóhelyeken:

Sörözők:

  • BAZ Beer Bar
  • Billy’s Pub & Restaurant
  • InVitro BeerBar
  • Kispolszki
  • Pas/Sport Pub

Éttermek:

  • Aranyhal Vendéglő
  • Craft Head – Brewpub & Bistro
  • Jónás Craft Beer & Food
  • Kandalló Pub
  • Tiltott Csíki Söröző

Ez összesen tíz szuper hely. Öt söröző, ahol nincs más dolgod, mint kaparni, és kérni a söröket. Öt pedig étterem, ahol egy-egy főétel rendelése esetén jár a két-két pohár, a választott fogáshoz illő sör! Ez összesen 30 pohár sör. Csak ennyiért.


Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.