Májustól az Accent Hotels üzemelteti a Cardoner Hotelt és a Tihany Yacht Clubot

2024. május 21., kedd, 10:47

Májustól Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő szállodalánca üzemelteti a Cardoner Hotel és Rendezvényközpontot Dobogókőn, valamint a Tihany Yacht Clubot a Balaton népszerű pontján.


Cardoner Hotel**** és Konferenciaközpont



A Cardoner Hotel a Visegrádi-hegység szívében, Dobogókőn várja természetközeli kikapcsolódásra vágyó vendégeket. Az új négycsillagos szállodában 57 szoba, 80 fős étterem és bár gondoskodik a kényelemről.

Rendezvények



A rendezvényeknek 150 fős konferenciaterem, szekciótermek és a Villa Épület privát élményt nyújtó meeting terme, valamint 13 szobája biztosítják a nyugodt és inspiráló helyszínt: meetingeknek, workshopoknak, partnertalálkozóknak, konferenciáknak, családi és baráti eseményeknek.

Aktív szabadidő



Aktív szabadidőtöltésre tökéletes: Dobogókő remek túracélpont, a közeli kilátókból páratlan panoráma nyílik a Dunakanyarra. A szálloda környékéről pedig számos túraútvonal indul rövidebb vagy hosszabb távokra is.

Rekreáció



A pihentető pillanatokat a rekreációs részleg különböző szolgáltatásai teszik teljessé: finn szauna, infraszauna, gőzkabin, sószoba, jacuzzi, Float Spa, masszázskezelések, kültéri szauna, merülődézsa és kerti tó.


Tihany Yacht Club



A Tihany Yacht Club olyan, mint egy ékszerdoboz, ami a Balaton part és a Tihanyi nemzeti park között helyezkedik el. A szállodában található Michelin által kétszeresen is ajánlott étterem: a Füge. Család- és állatbarát szálloda több szórakozási lehetőséget valamint ingyenes strandbelépőt is kínál szállóvendégei részére.

Kiváló helyszínéül szolgál kisebb rendezvényeknek, esküvőknek, céges csapatépítőknek.

Azok, akik csak békés pihenésre vágynak, bármikor kiülhetnek kényelmes nyugágyakba, élvezhetik a nap melegét és Balaton hullámzását.

Kikötő



Egyedülálló hangulatú, családias méretű kikötő az év minden időszakában kellemes, megnyugtató atmoszférával garantálja a feltöltődést, a kikapcsolódást. Kisebbtől, egészen a nagy méretűig megtalálhatóak bérelhető helyek. Kikötő vendégeknek állandó 15%-os kedvezményt biztosítanak a szállás árából.

FÜGE étterem



A szálloda éttermében nemcsak a reggeli és a félpanziós vacsora elfogyasztására nyílik lehetőség, de változatos étlapjuk szinte minden nap tartogat egy új meglepetést a betérőknek. Nem csak szállóvendégeknek!

Kikötői vendégeknek a kikötés napi díja levonódik az éttermi fogyasztásából.

Szobák



Szinte minden igényre tudnak kínálni egy megfelelő szobatípust, akár kiegészítve pótággyal, babaággyal. Nagyobb családok részére két hálószobás, nagyobb alapterületű lakosztályok állnak rendelkezésre. Kis kedvencét is bátran hozhatja!

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.