Megnyílt az Accor első magyarországi kombó hotele, az ibis & TRIBE Budapest Stadium

2023. december 29., péntek, 11:18

A szállodának is helyet adó Liberty a WING egy különleges, vegyesfunkciós fejlesztése. Egy olyan épület, amely reflektál a legújabb ingatlanpiaci trendekre: a prémium irodaterületek mellett a déli szárnyának 4 szintjén, az 5-8. emeleten, 10 000 négyzetméteren a 3 és 4 csillagos szobaegységekkel rendelkező dual-branded ibis & TRIBE Budapest Stadium Hotel kapott helyet.

Fotó: Accor

Egy teljesen új típusú épület került létrehozásra, amely épít a különböző szolgáltatások között lévő szinergiákra, és amelyet a vállalatok, a munkavállalók, a környékbeliek, illetve a turisztikai célú látogatók egyaránt kihasználhatnak.

Kettő az egyben megoldás



Az ibis & TRIBE Budapest Stadium 332 szállodai szobát (a két márka között egyenlő arányban megosztva), különböző F&B szolgáltatásokat, illetve konferencia- és fitneszlétesítményekkel felszerelt komplexumot kínál.

TRIBE Budapest Stadium



A WING eddigi legnagyobb szállodafejlesztése egyben a TRIBE premierje is a magyar piacon a TRIBE Budapest Stadium. 166 szobája maximális kényelmet és a legmodernebb technológiákat ötvözi. Koncepciójának megfelelően az alsó szinten pezsgő közösségi terek találhatók, a középpontban hangulatos lobbyval és üzleti sarokként is funkcionáló társalgóval.

Fotó: Accor
Fotó: Accor

ibis Budapest Stadium



Az ibis Budapest Stadium ideális helyen, Budapest kilencedik kerületében található. Elhelyezkedésünknek köszönhetően jó összeköttetésekkel rendelkezünk, így a város bármelyik nevezetessége busszal, autóbusszal vagy vasúttal könnyedén megközelíthető. A Groupama Aréna és az MVM Dome közvetlenül a küszöbünkön található, a Nagyvásárcsarnok, a Gellért Gyógyfürdő és a Szent István Bazilika pedig kevesebb mint 5 km-re. A város felfedezése után térjen vissza a szobájába, és használja ki tetőtéri bárunk előnyeit.

Fotó: Accor
Fotó: Accor

A TRIBE-ról



A TRIBE az Accor egyik leggyorsabban növekvő európai márkája, amely átalakítja a hagyományos szállodai élményt, és lehetővé teszi a vendégei számára, hogy kortárs terekben éljenek, dolgozzanak és játsszanak. Minden a mix & matchről szól: a TRIBE kilép a megszokott keretek közül, hogy csúcsminőségű élményt nyújtson méltányos áron. A TRIBE 4 csillagos, középkategóriás szállodáit – élettel teli, stílusos és funkcionális tereikkel – élénknek és ambiciózusnak tervezték. A modern utazók számára tervezett márka minden alkalommal újradefiniálja a kifinomult designt. A TRIBE-ot az határozza meg, hogyan szeretnének az emberek élni és utazni, és arra összpontosít, ami igazán számít: intelligens, funkcionális, design-orientált szállodák, amelyek mindent megadnak vendégeinknek, amire szükségük van.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.