Megnyílt Magyarország első Radisson-márkájú szállodája Budapesten

2023. október 21., szombat, 09:46

Az előkelő Radisson brand első magyarországi szállodája, a Radisson Hotel Budapest BudaPart megnyitja kapuit Újbudán, a Duna közvetlen szomszédságában, ahol a magyar főváros nyüzsgése és a Kopaszi-gát békés partja találkozik. Az újonnan épült full-service szálloda egyszerre szolgálja ki az üzleti igényeket, és nyújt feltöltődést a vendégeknek. Az izgalmas bár- és éttermi lehetőségek tovább erősíti a környék szolgáltatásait.


A Radisson Hotel Budapest BudaPart 198 szobája és lakosztálya a Radisson jellegzetes stílusában, skandináv hangulatban biztosít kellemes feltöltődést. A Radissonra jellemző összes komfortelem biztosított: a pihentető alvást nyújtó matracok, a frissítő esőzuhany, az alapszolgáltatásként beépített USB-csatlakozók és ingyenes Wi-Fi mind elérhetőek. A tágas prémium szobák és junior lakosztályok további plusz kényelmi szolgáltatásokkal várják a vendégeket.

A Radisson Hotel Budapest BudaPart az üzleti összejövetelek helyszíne is: négy korszerű, természetes fénnyel megvilágított és különböző elrendezésekbe igazítható tárgyalóteremmel rendelkezik. Az akár 180 résztvevő befogadására alkalmas konferenciaterem, a további tárgyalótermek és a pihenő termek ideális helyszínt biztosítanak minden megbeszélés típushoz. A termek természetesen beépített nagysebességű Wi-Fi-vel és a legmodernebb audiovizuális technológiával épültek ki.

A képen láthtóak* balról jobbra: Moubarak Antoine, Yilmaz Yildirimlar, Tamás Fodor, Ákos Kiss, Veron Pecze

A Távol-Kelet változatos ízvilágát idézi a szálloda egész napos étkezést biztosító Shanghai Kitchen étterme, ahol a klasszikus és modern kínai konyha találkozik. A Shanghai Kitchen friss, helyi alapanyagokkal dolgozik, az ételek mellé különleges koktélok, válogatott borok és hagyományos kínai teák fogyaszthatók. A lobby bar egész nap frissítőket, kínai teákat és a Shanghai Kitchen ihlette koktélokat és desszerteket kínál. Az októberben megnyíló rooftop bar a szálloda hetedik emeletén található, szabadtéri terasszal és a BudaPart városnegyedre nyíló panorámával, ahol a klasszikus ital-és koktéllap mellett könnyű ételeket és snackeket is felszolgálnak.

Az aktív életmódra vágyókat a BudaPart környéke maximálisan kiszolgálja. Az öböl természetes strandja, a park és a vízparti sétány a futópályával ideális rekreációs és sporthelyszín, emellett a szálloda edzőterme teszi teljessé a fitneszkínálatot.

"A Radisson a pillanat megélésére fókuszál, és a Radisson Hotel Budapest BudaPart a Kopaszi-gát természetközeli, ugyanakkor urbánus egységével, valamint a bár- és étteremkínálatával nagyszerű kiegészítője a budapesti szállodai portfóliónknak" – tette hozzá Carien Veldman, a Radisson Hotel Budapest, BudaPart ügyvezető igazgatója. Budapest mindig népszerű úti cél volt az igényes utazók számára, köszönhetően gazdag történelmi, kulturális és építészeti kincseinek és nevezetességeinek.

A Radisson Hotel Budapest BudaPart a Radisson Hotel Group negyedik szállodája Budapesten, a Radisson Blu Béke Hotel Budapest, a Park Plaza Budapest és a Park Inn by Radisson Budapest mellett, így a fővárosba látogatók négy különböző hotel közül választhatnak.

*Moubarak Antoine: Regional Director Operation and Transformation Eastern Europe, Radisson Hotel Group
Yildirimlar, Yilmaz: Area Senior Vice President, Radisson Hotel Group
Tamás Fodor: Kopaszi Gát Zrt. Chief Development Officer
Ákos Kiss: CEO of Property Market
Veron Pecze: Director of Sales & Marketing, Radisson Hotel Budapest, Budapart


Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.