Mesével segítenek az ETO PARK HOTEL****superior Business & Stadium dolgozói

2016. augusztus 26., péntek, 15:45

2016. Augusztus 22-én a Service4You Szállodák Kft üzemeltetésében álló ETO PARK HOTEL****superior Business&Stadium szálloda csapatának lelkes magja is csatlakozott a K&H gyógyvarázs keretében szervezett meseolvasók táborához.

Kamerás stáb települt ki hotelbe, hogy a résztvevők által felolvasott mesék eljussanak a hétköznapjaikat sajnálatos módon kórházban töltő beteg gyermekekhez.
“Csodálatos kezdeményezésnek gondoljuk, hogy gyermekkorunk kedvenceit, mint „A három kismalac”, „Holle anyó”, „A kis gömböc”, „Öreg néne őzikéje”, vagy „A só”, csak hogy néhányat említsünk, most mi adhatjuk tovább. Ezek a történetek akkoriban a világot jelentették számunkra. Álmunkból felébredve is tudtuk, hogy anyu éppen hol próbálta meg félbehagyni a történetet, hiszen nem is aludtunk olyan mélyen. Mi, a szálloda személyzete, egy emberként hiszünk abban, hogy az emlegetett hősök történeteinek felidézése bár rövid időre, de kellemes, vicces, tanulságos pillanatokat szerezve elhozza a vágyott gyógyulást.” - tette közzé a szálloda a Facebook oldalán.

A K&H 2004 óta kiemelt támogatója a magyar egészségügynek. A beruházásokon túl nemcsak a gyermekek fizikai gyógyulását szerették volna elősegíteni, hanem a lelki felépülésüket is a szívükön viselték. A mesedoktorok programot 2013-ban nyitották meg a nyilvánosság felé, így bárki lehet mesedoktor, tehet azért, hogy a kis betegeknek könnyebben, vidámabban teljen a napja.

A személyes meseolvasáson kívül lehetőség van arra is, hogy a weben keresztül olvassanak fel meséket, amelyek felkerülnek a K&H youtube-csatornájára. Így, amikor nincs látogatási idő, vagy szigorú látogatási tilalom van a kórházakba, a gyerekek akkor is élvezhetik a meséket. Ha egy közösség szeretne meséket ajándékozni a beteg gyermekeknek, a K&H kamerás stábja kitelepül a helyszínre, berendeznek egy mesesarkot, hogy a gyerekek számára még élvezetesebb lehessen a mesenézés.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.