Monte-Carlóból Balatonlellére

2018. február 19., hétfő, 09:48

Közép Európa legnagyobb tava egész télen Balatonlellétől volt hangos, és most a telet is méltó módon búcsúztatják, Balatonlellére látogat ugyanis az év elején Arany Bohóc díjat nyert ifjabb Richter József és bájos felesége Merrylu, valamint a Nemzeti Cirkusz csapatának egy része


Nem mindennapi élményben lesz része annak, aki február utolsó szombatján ellátogat a balatonlellei műjégpálya záró hétvégéjére. A Monte-Carlói Cirkuszfesztivál Arany Bohóc díjat nyert művészei, az egész nyáron Balatonlellén állomásozó Magyar Nemzeti Cirkusz ifjú igazgatója - ifjabb Richter József és bájos felesége Merrylu személyesen látogatnak el az eseményre, hogy egy mini cirkuszfesztivál keretein belül mérjék fel a téli Balatonban rejlő lehetőségeket.

A BL YachtClub és a Nemzeti Cirkusz csapata több őrült ötletet megvalósítottak már együtt Balatonlellén, az elefánt és fóka fürdetés után most egy újabb különlegességgel készülnek. A yachtclub kikötőjében a tervek szerint a kolumbiai Gerling csoport - akiknek a magasdrótszámát a moszkvai Idol fesztivál Arany Közönségdíjjal jutalmazta - két daru segítségével kifeszített drótkötélen mutat be lélegzetelállító mutatványokat.

A műsorszám egyébként megtekinthető lesz a Magyar Nemzeti Cirkusz vadonatúj műsorában is, melynek turnéja márciusban indul. “Balatonlelle a második otthonunk, így ide nem csak nyáron, hanem minden évszakban szívesen ellátogatunk” mondta el ifj. Richter József.

Az esemény egybeesik a BL YachtClub télzáró rendezvényével, a műjégpálya záró hétvégével. “A nyárral nem kell annyit foglalkozni, nyáron nagyon népszerű a Balaton, mi éppen ezért télen égünk nagyobb lánggal. Szeretnénk minél több különleges programot kínálni azért, hogy felhívjuk a figyelmet a 12 hónapos balatoni szezon fontosságára” mondta el Tóth Balázs, a BL YachtClub vezetője, az események ötletgazdája.

Az egész napos programra a szervezők kicsiket és nagyokat egyaránt sok szeretettel várnak!

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.