SO/ Budapest, az Ennismore stílusos szállodája nyílik Budapesten 2026-ban

Bönditz Szabolcs2024. június 15., szombat, 12:29

Az Ennismore - már májusban - bejelentette, hogy a SO/ márka első szállodája Magyarországon, a SO/ Budapest 2026-ban nyílik meg a főváros történelmi központjában a Lánchíd mellett.

Az 2026-ban nyíló SO/ Budapest látképe a Budai oldalról Fotó: ennismore.com

A szálloda 350 szobával, köztük 56 lakosztállyal és két elnöki lakosztállyal várja majd vendégeit. A divat és luxus által inspirált szobákban különleges berendezések, éttermek és bárok lesznek, valamint konferencia- és wellnesslétesítmények. Az épület a korábbi Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda átalakításával jön létre, a Duna és a Lánchíd lenyűgöző látképével.

Az Ennismore olyan ikonikus márkák tulajdonosa, mint a 21c Museum Hotels, a Delano és a Mondrian.

A SO/ márka a luxus és a divat iránti elkötelezettségéről ismert, modern és kreatív megközelítésével vonzza a vendégeket. A SO/ Budapest 350 szobával, köztük 56 lakosztállyal és két elnöki lakosztállyal várja majd vendégeit. A szálloda különlegességei közé tartozik a kifinomult belső tér, amely a helyi kultúrával és művészettel ötvözve nyújt felejthetetlen élményt. Éttermek, bárok, konferencia- és wellnesslétesítmények is helyet kapnak az épületben, amely a jelenlegi Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda átalakításával jön létre, lenyűgöző kilátással a Dunára és a Lánchídra.

Ez az új szálloda az Ennismore folyamatos nemzetközi terjeszkedésének része, melynek célja, hogy világszerte egyedi és emlékezetes vendégélményeket kínáljon.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.