Tóparti kísértetjárás - Halloweeni programkínálat Siófokon

2016. október 27., csütörtök, 11:50

Fergetegesnek ígérkezik a Halloween-hétvége október utolsó szombatján. Sportolás és bulizás, futás és hajózás, koktélok, tökfaragás, rémisztő finomságok és persze sok-sok kreatív jelmez városszerte. A jelszó ezúttal is a régi: ha hétvége, akkor Siófok!

Hosszú idő óta az első, igazi hosszú hétvége áll előttünk, amelyen ráadásul az időjárás is kellemesnek ígérkezik. Hol máshol érdemes eltölteni, mint a Balaton partján?

Hajóra fel!
Halloween buli rengeteg lesz ezen a hétvégén. Még vízparti buliból is akad jópár. De Halloween party egy hajón? Ilyen csak Siófokon lesz! Amikor leszáll az éj, kifut a siófoki kikötőből a Badacsony katamarán, a fedélzeten lévő szerencsések pedig vérpezsdítő zene mellett, „mágikus” koktélokat iszogatva mulathatnak a Balaton kellős közepén! Bár ez a program inkább felnőtteknek szól, a szervezők a családosokra is gondoltak: kicsivel korábban a Halloween gyerekhajó is járja majd a tó vizét. A fedélzeten boszorkányok, kísértetek és szellemek – természetesen gyerekbarát verzióban. És persze mesék, interaktív játékok, tökfaragás és rémisztő jelmezek.

Tökök az üvegek alatt
Gondolta volna, hogy nem csak a fővárosban lehet egyedi hangulatú romkocsmát találni? Ugyanis van ilyen Siófokon is, és ha már van, természetesen Halloween partit is rendez. A város egyik legjobb esti programjának ígérkezik a Lógó Üveg kult kocsma beöltözős bulija, ahol a közönség által legkreatívabbnak és legfélelmetesebbnek talált jelmez és a legjobb faragott tök alkotója is ajándékokra számíthat!

Futólépés!
A szombat estét másnap leginkább frissítő mozgással lehet kipihenni. A Balatuning Egyesület másodszor szervez Tökös Futást Siófok belvárosában. A táv mindössze hat kilométer, amit bárki különösebb edzés és felkészülés nélkül is teljesíthet. Indulás 11-kor a Víztoronytól. Nincs nevezési díj, de a jelmezes futókat külön örömmel várják!

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.