Új képeket kaptunk a Reed Luxury Hotel by Balaton lakosztályairól

2023. augusztus 31., csütörtök, 16:58

Júniusban nyílt meg Siófok legújabb 5 csillagos szállodája, ahol a luxus és a kifinomult elegancia a Maldív-szigetek hangulatával találkozik. Innen kaptunk most új fotókat a lakosztályokról.

Reed Luxury Hotel by Balaton a modern belsőépítészet számos olyan elemet használt a szobák kialakításakor, mely azt az érzést kelti, hogy valóban a Maldív-szigeteken vagyunk.

Sun Junior Lakosztály



Merülj el az elegancia és a luxus kifinomult világában a Sun Junior Lakosztályban. Ez a kétlégterű, 37 négyzetméteres franciaágyas szoba tökéletes választás azoknak, akik nagyra értékelik a stílusos kényelmet. A mobil fallal elválasztható hálószoba, a kényelmes nappali és a kádas fürdőszoba mindazt nyújtja, amire csak szükséged lehet egy felejthetetlen pihenéshez. Engedd, hogy elvarázsoljon a szoba egyedi, maldív-szigeteki hangulatának minden apró részlete.

Coco Luxury Lakosztály



Engedd, hogy a luxus és kényelem különleges élményét megtapasztald a Coco Luxury Lakosztályban. Ez a 37 négyzetméteres, franciaágyas, stílusosan berendezett suite egy igazi oázis a pihenéshez és feltöltődéshez. Kényelmes ágyainkban és a tágas nappali területen teljes nyugalomra lelhetsz. A modern berendezés és a finom részletek harmonikus összhangja igazi otthonosságot teremt. Élvezd a kilátást a gyönyörű kertre és medencére, és pihenj a saját 12 négyzetméteres teraszodon saját jacuzzidban. A fürdőszoba exkluzív fürdőkáddal és zuhanyzóval felszerelt, hogy teljes körű kényelmet biztosítson. Élvezd a bőséges kényelmet és a személyre szabott szolgáltatásokat a Coco Luxury Lakosztályban.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.