Újra nyitva az Avalon Park

2020. május 15., péntek, 13:17

A miskolctapolcai Avalon Park közel 5 hektáron, erdővel körülölelt környezetben ismét várja a természetben kikapcsolódni vágyó vendégeket. A park munkatársai a megszokott színvonalat a szigorított egészségügyi előírások betartása mellett biztosítják a látogatóknak, a járványhelyzetben is frontvonalban dolgozók munkáját pedig jótékony kezdeményezésekkel köszönik meg.


Nagyon sokan vágynak arra, hogy a bezártság után kellemes, de egészséges környezetben pihenjenek. Szervezetünk védekezőképességének erősítésére a friss levegő, a természet közelsége a vírushelyzetben fokozottan ajánlott, erre kínál kiváló lehetőséget a Bükk fáival körülölelt Avalon Park. A nyugalom-szigetként is emlegetett parkban az erdei atmoszféra és a különálló rönkházak gondoskodnak arról, hogy egymástól távol, de a természethez közel tölthessék az időt a vendégek. Az újranyitás után a szálloda vezetése még szigorúbb előírásokkal egészítette ki a higiénés protokollt mind a dolgozók, mind pedig a látogatók számára – ezt az érdeklődők részletesen megtekinthetnek a park weboldalán.


Az Avalon Park munkatársai azonban a korábbi „kényszerpihenő” alatt sem tétlenkedtek. A karbantartási, felújítási munkálatokon kívül az élvonalban dolgozók segítésére indítottak el programokat.

Március 23-án az Avalon Ristorante munkatársai a járványhelyzet miatt fel nem használt, reggelikre szánt alapanyagkészletet a MESZEGYI (Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény) munkatársainak ajánlották fel, ezzel is kifejezve tiszteletüket az időseket ápolók előtt. A park 177 fős csapata az üzemszünet ideje alatt felhalmozott személyzeti védőitalokat adományozta a Tornyosnémeti határátkelőn dolgozó rendőröknek, akiknek Bajusz Gergely gasztronómiai igazgató adta át a közel 600 db vitaminitalt április 3-án.

A jótékonysági tevékenység folytatásaként az Avalon Resort & SPA új, „2 az 1”-ben ajándékutalvány rendszert dolgozott ki, ami nemcsak a rugalmas felhasználhatósági idő miatt kedvező. A szálloda minden megvásárolt utalvány árából 10.000 Ft-ot vírus elleni védekezésre ajánl fel, így az azt megvásárlók is támogatókká válnak.

Április 27-én az Avalon Park kezdeményezésére indult többfordulós program keretében azokat az embereket keresik, akik jelen helyzetben is a közösségért dolgoznak. Bárki nevezhet egészségügyi dolgozót, a rendvédelmi szervek, a civil szervezetek munkatársait, illetve a kereskedelmi alkalmazottakat - akár saját magát is. A „Hétköznapi Hősök” kampány nyertesei Avalon SPA belépőt, egy órás masszázst, HELL Kart futamokat, Sörkert vacsorautalványt vagy családi belépőt is nyerhetnek a hamarosan megnyíló Maya Dzsungel Játszóházba. A felajánlások 2 hetes turnusokban váltják egymást az Avalon Park facebook-oldalán, ahol az éppen aktuális forduló posztja alatti hozzászólásban vagy az info@avalonpark.hu e-mail címen nevezhetik jelöltjüket a kampányban résztvevők.

Válassza a természetet, és segítsen Ön is embertársain!


Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.