Voco szállodamárkával erősíti nemzetközi láthatóságát a székesfehérvári Castrum Hotel

2024. május 22., szerda, 13:03

A 2023 októberében a Hotel & More Grouphoz csatlakozott Castrum Hotel (korábbi nevén: Novotel Székesfehérvár) néhány hónapon belül voco Székesfehérvár néven folytatja tovább a működését, továbbra is a Hotel & More Group üzemeltetésében.


Székesfehérvár történelmi belvárosának szélén, alig 300 méterre a város főbb nevezetességeitől, minőségi szolgáltatásokat nyújtó négycsillagos, 95 szobás városi szálloda a nagyobb nemzetközi láthatóság érdekében választotta az InterContinental Hotels Group - a világ egyik legnevesebb szállodavállalata - tulajdonában álló voco szállodamárkát.

Annak érdekében, hogy a szálloda tökéletesen illeszkedjen a voco brand arculatába, hamarosan elkezdődik a szálloda szobáinak és közösségi tereinek a megújítása a nemzetközileg is elismert és díjazott belsőépítész, Varró Zoltán által alapított VARRODESIGN tervei alapján. A Designer eddigi munkásságát ismerve, ez alkalommal is különleges megoldásokkal fog előrukkolni. A koncepció kiválóan ötvözi a voco friss és elegáns arculatát az egykori koronázó város történelmi hagyományaival. A magyar királyok hosszú időn keresztül itt kapták meg a koronát és váltak hivatalosan is uralkodóvá, ezért Székesfehérvár méltán nevezhető Magyarország egyik legfontosabb városának, ez előtt tisztelegve a fontosabb történelmi emlékek kihagyhatatlanul vonulnak végig a teljes belsőépítészeti koncepción.

„Az év végéig tartó munkafolyamatok a hotel működését nem befolyásolják, a szálloda folyamatos nyitva tartással várja vendégeit”
– nyilatkozta Klemm Balázs a Hotel & More Group tulajdonos vezérigazgatója.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.