Hírek, aktualitások, programok

Elkészült a Rózsakert utolsó üteme Siófokon
2024. június 3.
Előszezonra átadták Siófok emblematikus helyszínén a megújult Rózsakertben a beruházás utolsó ütemében elkészült új közösségi parkot és sétányt.
Idén minden harmadik magyar a Balatonhoz utazna a Mandilla Hotel megbízásából készült kutatás szerint
2024. május 31.
Az idén minden harmadik magyar biztosan tervez legalább egy balatoni üdülést, a legtöbben nyáron pihennék ki magukat a magyar tengernél - ismerteti a Mandilla Hotel és az Opinio piackutató közös reprezentatív felmérése.
2024. május 29.
Átadták a Nagycenk-Kópháza-Harka kerékpárutat, amely csaknem 300 millió forintból valósult meg. A 7 kilométeres szakasz közel 8000 embert köt össze, és részben az egykori műszaki határzár nyomvonala mellett vezet.
Együttműködés az Andrássy Kúria & Spa és a Tokaj Hegyalja Egyetem között a turisztikai szektor fejlődéséért
2024. május 28.
Együttműködési szerződést írt alá az Andrássy Kúria & Spa és a Tokaj Hegyalja Egyetem duális képzés elindításáról, amelyben az egyetem hallgatóinak lehetőségük lesz gyakorlati tapasztalatot szerezni a hotelben, a régióban egyedülálló módon - közölte a BDPST Group az MTI-vel hétfőn.
Mizújs Babám? Új zenei fesztivál Gyopárosfürdőn
2024. május 28.
Van egy fesztivál, ahol mostantól 0-99 éves korig várják a bulizni vágyókat, ahol a kor nem akadály! Az Alföld legújabb vizes rendezvényére Gyopárosfürdőre, június 27-29. között a családdal, kisgyermekkel vagy nagyszülővel együtt lesz érdemes ellátogatni. A Mizújs babám? névre keresztelt fesztivál tehát mindenkit szeretettel vár, és hogy ciki-e 30-on túl a fesztiválozás? Egyáltalán nem!
4 szempont az ideális úti cél kiválasztásához
2024. május 28.
Az utazási költségek minimalizálása és a költséghatékony megoldások mindenki számára kiemelkedő fontosságúak, miközben az utazási kedv továbbra is növekvő tendenciát mutat, a turisták napjainkban is arra törekszenek, hogy valódi, maradandó élményeket szerezzenek. A Repjegy.hu által közölt adatok szerint a 2024-es évben komoly árváltozások figyelhetők meg több népszerű európai úti cél esetében, ami a családdal utazók preferenciáit is megfontolás tárgyává teheti.
Nem változtak idén a parkolási dőszakok és díjtételek Siófokon
2024. május 25.
Május 15. és szeptember 15. között az előző évivel megegyező tarifák érvényesek a nyár fővárosában, igénybe vehető helyi lakos kedvezmény, online jegyvásárlási lehetőség és előre megváltható akár 3 napos jegytípus.
A Balatonfüred Kongresszusi Központ és a Veszprémi Zöld Város is elismerésben részesült
2024. május 25.
BigSEE Architecture 2024 nemzetközi építészeti díjat kapott a Középülettervező Zrt. (KÖZTI) két projektje is Szlovéniában. A BigSEE díjjal a délkelet-európai régió 21 országában díjazzák a legjobb építészeti, belsőépítészeti és formatervezési megoldásokat 6 különböző kategóriában. A KÖZTI a Balatonfüredi Kongresszusi Központtal és a Veszprémi Zöld Város projekttel nyerte el az elismerést.
Evergreen Health Center a Zala Spring Golf Resortban
2024. május 24.
Ismerje meg a Zala Spring Golf Resort területén néhány hónapja megnyílt Evergreen Health Centert, ahol a tradicinális orvoslás találkozik a modern terápiákkal!
Kerekdomb Fesztivál - Összművészeti programok, borkóstolók és dűlőtúrák Tállyán
2024. május 23.
Koncertekkel, irodalmi beszélgetésekkel, bemutatókkal, színházi előadásokkal, kreatív programokkal, valamint borkóstolókkal és dűlőtúrával is várják a látogatókat a kilencedik Kerekdomb Fesztiválon szeptember 13. és 15. között Tállyán.
Voco szállodamárkával erősíti nemzetközi láthatóságát a székesfehérvári Castrum Hotel
2024. május 22.
A 2023 októberében a Hotel & More Grouphoz csatlakozott Castrum Hotel (korábbi nevén: Novotel Székesfehérvár) néhány hónapon belül voco Székesfehérvár néven folytatja tovább a működését, továbbra is a Hotel & More Group üzemeltetésében.
Az ország kisüzemi sörfőzdéiben bolyonghatunk hétvégén
2024. május 21.
Sajt és sör párosítás, pilseni víz, tartályból csapolt és először kóstolható sörök, izgalmas street food: május 25-én, szombaton egész nap különleges programmal várnak a magyar kisüzemi sörfőzdék.
Májustól az Accent Hotels üzemelteti a Cardoner Hotelt és a Tihany Yacht Clubot
2024. május 21.
Májustól Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő szállodalánca üzemelteti a Cardoner Hotel és Rendezvényközpontot Dobogókőn, valamint a Tihany Yacht Clubot a Balaton népszerű pontján.
Irány a zöld: vár téged is az egyik legszebb és legfelkészültebb kerékpárosbarát térsége az országban!
2024. május 19.
Akár egy egész hetet is érdemes az Alföldön eltölteni, hiszen a rengeteg látnivaló mellett sportolhatsz is kedvedre, ehhez pedig az ország egyik legszebb kerékpárútja áll rendelkezésedre. A békéscsabai bringautak a tekerés mellett a Kerékpárosbarát szolgáltatókat is felsorakoztatják neked, és elmondható: profi vendéglátás vár rád bringás turistaként!
Megnyitott a Tölgyes Villa Kőszegen
2024. május 7.
Egyre népszerűbbek az egzotikus helyszíneken található luxosotthonok, ahová a nyugalmat kereső vendgégek elvonulhatnak és feltöltődhetnek. Ezt a vonalat képviseli a már foglalható kőszegi Tölgyes Villa is.
Újra várja vendégeit a Lifestyle Hotel Mátra, a Hilaris Hotels első magyarországi tagja
2024. május 3.
A Lifestyle Hotel Mátra újranyitott, új és felfrissített arculattal várja vendégeit! A hírt a szálloda hivatalos Facebook oldalán jelentették be, örömmel közölve, hogy a várva várt felújítás befejeződött.