Hírek, aktualitások, programok

Február elejéig nyitva lesz a jégpálya a siófoki Nagystrandon balatoni panorámával!
2024. január 10.
2024. február 4-ig minden érdeklődőt vár Siófok város jégpályája a Nagystrand területén, ahol 380 m2 jégpályán és 100 m2 jégfolyosón hódolhatnak kicsik és nagyok a korcsolyázás örömeinek, hangolódhatnak az ünnepekre.
A Bellevue Hotel Esztergommal bővült a Hotel & More Group portfóliója
2024. január 8.
Az Esztergomban található Bellevue Konferencia és Wellness Hotel január 3-án csatlakozott a Hotel & More Grouphoz. Ezzel a szálláshellyel együtt a cégcsoport kínálata 34 hazai és határon túli egységre bővül.
Megnyílt az Accor első magyarországi kombó hotele, az ibis & TRIBE Budapest Stadium
2023. december 29.
A szállodának is helyet adó Liberty a WING egy különleges, vegyesfunkciós fejlesztése. Egy olyan épület, amely reflektál a legújabb ingatlanpiaci trendekre: a prémium irodaterületek mellett a déli szárnyának 4 szintjén, az 5-8. emeleten, 10 000 négyzetméteren a 3 és 4 csillagos szobaegységekkel rendelkező dual-branded ibis & TRIBE Budapest Stadium Hotel kapott helyet.
Szaunakisokos: melyik a tökéletes választás?
2023. december 13.
A szaunázásnak sokféle jótékony hatása ismert, ilyen például, hogy endorfin szabadul fel a testünkben, miközben a melegben lazítunk. Emellett a közösségépítés és a szociális kapcsolatok erősítésének is kiváló eszköze ez az északi népektől származó szokás, hiszen teret ad a közös relaxációnak és a meghitt beszélgetésnek. Az alábbiakban szaunamester segítségével mutatjuk be a három legismertebb típust, és azt, hogy kinek melyik a legjobb választás.
Új hajóval bővül a Royal Caribbean flottája: megérkezett Az Icon of the Seas tengerjáró
2023. december 9.
Több mint 900 napig dolgoztak az Icon of the Seas nevű hajón, amely a Royal Caribbean társaság flottájának legújabb tagja. A hajó több mint 1200 fős legénységével a finnországi Meyer Turku hajógyárban ünnepelte annak közelgő, januári indulását. A tengerjáró első útja a spanyolországi Cádizba vezet majd, ahol elvégzik az utolsó simításokat rajta.
Jégpálya nyílik a siófoki Nagystrandon balatoni panorámával!
2023. december 9.
December közepén panorámás jégpálya nyílik a siófoki Nagystrandon és egészen február elejéig várja a tél szerelmeseit. Az ünnepvárás minden napjára jut téli élmény kicsiknek, nagyoknak egyaránt.
A magyar termálvíz 5 gyógyító hatása a reumatológus szerint
2023. november 15.
Ahogy a napok rövidülnek és egyre hidegebb az idő, mi is lehetne jobb, mint relaxálni a forró vízben? Termálvízforrásaink már évszázadok óta nyújtanak gyógyulást és felfrissülést a fürdőkbe látogatóknak. Egyedi összetételük és számtalan jótékony hatásuk miatt a magyarországi termálvizek az egészség kulcsává váltak. Az alábbiakban reumatológus szakorvos segítségével mutatjuk be, mi mindenre jók hazai gyógyvizeink.
Megnyílt Magyarország első Radisson-márkájú szállodája Budapesten
2023. október 21.
Az előkelő Radisson brand első magyarországi szállodája, a Radisson Hotel Budapest BudaPart megnyitja kapuit Újbudán, a Duna közvetlen szomszédságában, ahol a magyar főváros nyüzsgése és a Kopaszi-gát békés partja találkozik. Az újonnan épült full-service szálloda egyszerre szolgálja ki az üzleti igényeket, és nyújt feltöltődést a vendégeknek. Az izgalmas bár- és éttermi lehetőségek tovább erősíti a környék szolgáltatásait.
Ellepik a spanyol tengerpartot a magyar jegyespárok
2023. szeptember 20.
A tengerparti esküvőkről elsőre általában valamilyen távoli úti cél ugrik be mindenkinek, mint például Bali, Bora Bora, a Maldív- vagy a Seychelle-szigetek. Nem kell azonban ilyen messzire menni, és egy vagyont elkölteni, ha egy pár álomesküvőre vágyik.
Tizennégy új magyar étterem kapott idén Michelin-ajánlást
2023. szeptember 19.
Országszerte 75 étterem szerepel már a Michelin Guide francia étteremkalauz új magyarországi kiadásában, így az eddigi két kétcsillagos, valamint a hét egycsillagos étterem mellett összesen 59 étterem büszkélkedhet Michelin-ajánlással - közölte az MTI-vel a Magyar Turisztikai Ügynökség.
Megnyitott az első magyarországi Hampton by Hilton
2023. szeptember 14.
A Hampton by Hilton Budapest City Centre – a Hampton by Hilton első magyarországi szállodája, amely Budapest belvárosában található – megnyitotta kapuit a vendégek előtt.
Hagyományőrző gasztrótúrak a TV Paprikán
2023. szeptember 13.
Bede Róbert vadonatúj műsorral jelentkezik az ország egyik kedvenc főzőcsatornáján, amelyben ezúttal a tradicionális magyar konyha kevésbé ismert világába kalauzolja a nézőket.
Siófok a legnépszerűbb a vendégéjszakák alapján
2023. szeptember 12.
Idén is Siófok a legnépszerűbb és legtöbb vendégéjszakát magáénak tudható turisztikai célpont a Balatonnál. Kiegyenlítődő szezonális ingadozást, erősödő tavaszi és őszi forgalmat realizálhat az idén 55 éves nyári főváros!
A nyárutó és az idei őszi Balaton ezernyi csodával vár Siófokon!
2023. szeptember 6.
A forró nyári napok után szeptembertől novemberig idén is kellemesen meleg, vibrálóan színes és élményekkel teli kikapcsolódást ígér a Balaton legszebb városa, Siófok! Az idén 55 éves jubileumát ünneplő Balaton-parti város a nyüzsgő fesztiválok, forró strandolások után is ezernyi élménnyel vár ősszel! A nyárutóba még a strandolás és vízisportok is beleférnek a kellemes séták, kirándulások, hamisítatlan őszi ízek, gasztroélmények és kulturális programok mellé.
5+1 jótanács rendezvények szervezéséhez a Fagus Hotel szakértőjétől
2023. szeptember 6.
Szeptembertől nemcsak a tanév dübörög, hanem beindul az őszi konferenciaszezon is. Egymást követik a céges rendezvények, workshopok, találkozók, amelyeknek a szervezését érdemes megfelelő időben elkezdeni – emlékeztet rá a szakértő, aki most 5+1 pontban foglalja össze, mitől lehet az esemény zökkenőmentes és sikeres.
Újabb hajótársaság juthat el a Bahamák leghíresebb magánszigetcsoportjára
2023. szeptember 6.
Új, Karib-térségbeli útvonalakat jelentett be a díjnyertes Celebrity Cruises hajótársaság. A 2024-2025-ös téli szezonra négy luxushajójuk (Celebrity Apex, Celebrity Constellation, Celebrity Equinox és Celebrity Summit) közül választhat az, aki a Karib-térségben kalandozna. Jó hír a Bahamák szerelmeseinek, hogy ezentúl a meseszép CocoCay privát szigetcsoporton is kiköthetnek a hajóik - adta hírül a társaság magyar képviseletét ellátó Tengerjáró Kft.