Hírek, aktualitások, programok

Új képeket kaptunk a Reed Luxury Hotel by Balaton lakosztályairól
2023. augusztus 31.
Júniusban nyílt meg Siófok legújabb 5 csillagos szállodája, ahol a luxus és a kifinomult elegancia a Maldív-szigetek hangulatával találkozik. Innen kaptunk most új fotókat a lakosztályokról.
AquaEye: életet menthet a strandokon a vízi szem!
2023. augusztus 23.
Nem mindennapi készüléket kezdett el napi rendszerességgel használni a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat. A speciális, víz alatti szonár lehetővé teszi, hogy akár mindössze másfél perc alatt megtalálják a vízben eltűnt testet, ezáltal pedig időben megkezdhessék az újraélesztést. Ez az időtartam a szonár segítségével tizedannyi, mint az eddigi, hagyományos keresések esetében.
Itt a legújabb luxus tengerjáró: bemutatkozik a Celebrity Ascent
2023. augusztus 19.
A Celebrity Cruises hajótársaság bejelentette tengeri flottájának új tagját, a Celebrity Ascent-et, amelyet számos újdonsággal álmodtak meg. A hajótársaság nem csak a luxushajón lévő éttermeket gondolta újra, de bővítette az étlapot, új ízeket és koktélokat vezet be a novemberben debütáló luxus tengerjárón.
Növényi szuvenírek: Kedves emlék vagy kockázatos hiba?
2023. augusztus 7.
Nyaralása és külföldi kalandjai során előfordulhat, hogy önt is rabul ejti a helyi, egzotikus növények szépsége. Ilyenkor jó ötletnek tűnhet, hogy a szokásos ajándéktárgyak – képeslapok, hűtőmágnesek és kulcstartók – helyett egy különleges virággal térjen haza. Azonban jobb, ha tudja, ezzel hatalmas kockázatot vállal. E szuvenírekkel ugyanis veszélyes kártevőket és betegségeket hozhat haza magával, melyek komoly fenyegetést jelentenek a helyi ökoszisztémákra, a mezőgazdaságra vagy akár az ön növényeire nézve is. Erre a kockázatra figyelmeztet a #PlantHealth4Life kampány, amely az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA), az Európai Bizottság és partnereik által, az Európai Unió tagállamaiban, köztük Magyarországon is elindított kezdeményezése.
Új bemutatkozó videó a soproni Hotel Lővérről
2023. augusztus 3.
Áprilisban újranyitott Sopron egyik kedvenc szálláshelye a Hotel Lőver, ahonnan nemrég egy új bemtatkozó videót is kaptunk a Hotel & More Group által üzemeltetett szállodáról.
Marhanyelves lepény lett idén az év strandétele
2023. augusztus 3.
A balatonalmádi Terasz Bisztró étele, a balatoni nyelves nevű házi lepény nyerte a Balatoni Kör kilencedik alkalommal meghirdetett Év Strandétele versenyét - jelentette be Kardos Gábor, a verseny ötletgazdája csütörtökön Balatonudvari fövenyesi strandján.
Megnyílt a W Budapest Hotel és ezzel újabb szállodamárkával bővült a főváros kínálata
2023. augusztus 2.
Új szállodamárka jelent meg Magyarországon, miután a QPR Properties megnyitotta 151 szobás luxusszállóját, a W Budapest Hotelt a budapesti Andrássy úton álló Drechsler palotában.
Turizmus-fejlesztés Kalandtérkép segíti a Szigetközbe és Pannonhalma térségébe látogatókat
2023. július 30.
Elkészült a Szigetközi kalandtérkép, amely Mosonmagyaróvár és Pannonhalma között 101 turisztikai attrakciót mutat be, segítve a látogatókat a programok, lehetőségek megtalálásában.
Új fotókon a zalakarosi Hotel Vital lakosztálya és apartmanja
2023. július 30.
Zalakaros rendkívül népszerű a pihenni és feltöltődni vágyók körében, és az fürdőváros egyik kedvenc szállodája a Hotel Vital****, ahonnan nemrég új fotók érkeztek a lakosztályokról. Nézzék meg őket!
Így lehet biztonságos gyerekkel a vízparti nyaralás a szakértő szerint
2023. július 24.
A nyaralás alatt a gyerekek is felszabadultabbak, és a sok új élmény hatására hajlamosak szeleburdin viselkedni a strandon. Ha szeretnénk megelőzni a bajt, és biztonságosabbá tenni a vízparti vakációt, fogadjuk meg a szakértő tanácsait, aki az alábbiakban foglalja össze a legfontosabb tudnivalókat.
Reed Luxury Hotel by Balaton: képek Siófok legújabb 5 csillagos szállodájáról
2023. július 10.
Megnyitott a Hotel & More legújabb szállodája Siófokon, a Reed Luxury Hotel by Balaton. Fedezd fel a Reed csodálatos birodalmát, ahol a luxus és a kifinomult elegancia a Maldív-szigetek hangulatával találkozik.
600 milliós beruházásból épült egyedülálló élménypark Debrecen mellett
2023. július 4.
Közel 600 millió forintos beruházás eredményeként készült el és nyílt meg egy új családi élménypark Debrecen mellett. A ritkaságnak számító felnőtt és gyermek elektromos gokartpálya mellett dodzsem, 9D mozi, csónakázótó, állatpark, medencék, játékterem, autós szimulátor, műfüves focipálya, paintball és íjászati lehetőség is várja a látogatókat.
A Fagus Hotel Sopron segít legyűrni a tavaszi fáradtságot
2023. március 22.
Tavasz elején sokan bágyadtságra, aluszékonyságra, kimerültségre panaszkodnak, ami egyrészt hormonháztartásunk szezonális változására vezethető vissza, másrészt a nehezebb, vitaminszegény téli étrendre. A megcsappant energiatartalékok miatt gyakran nehéz átkapcsolni tavaszi üzemmódba. Ennek a természetes állapotnak a kialakulását azonban részben megelőzhetjük, részben pedig mérsékelhetjük a tüneteit. A vitamindús, kevésbé zsíros táplálkozás mellett sokat segíthet a mozgás. A szakértő most arra ad tippeket, milyen mozgásformákkal küzdhetünk a tavaszi fáradtság ellen.
Újranyitja kapuit a soproni Hotel Lővér
2023. március 22.
Áprilistól már a soproni Hotel Lővér is szeretettel várja a Hotel & More vendégeit. Nyitási akcióval, nyugdíjas kedvezménnyel és a megszokott barátságos, családias hangulattal várja mindazokat, akik a Lőverek fenyvesei között szeretnének pihenni.
Új imázsfilm Hévízről
2023. március 20.
Elkészült Hévíz legújabb bemutatkozó videója, melyben ismét csodálatos felvételeket láthatunk a tóról, a fürdőről és Hévíz szabadidős lehetőségeiről.
Csapatépítés felsőfokon a Greenfieldben: 4 tipp a vidámabb hangulathoz
2023. február 27.
Tél végére gyakrabban vagyunk kedvetlenek, és ez a munkahelyi teljesítményünkön is meglátszódhat. Szerencsére sokféle lehetőség van arra, hogy a kollégákkal együtt kiszakadjunk a hétköznapok sodrásából. Akár aktívabb a társaság, akár a közös pihenés mellett tesszük le a voksunkat, az együtt megélt élmények újra dinamizálhatják a közösséget. Az alábbiakban mutatunk néhány jól bevált módszert, amelyekkel összekovácsolódhat a céges csapat.